TADAAM brengt 5G naar Leuven

 

 

BESTEL NU

Na het nieuwste Tesla model Y en Elon Musk zijn Falcon 1 racket, is het tijd voor grootsere dingen. Terwijl andere provincies zichzelf nog naar de maan proberen te sturen, biedt TADAAM een one-way-ticket naar de toekomst. Wij gingen op zoek naar de nieuwe standaard op internet vlak en dat is niet eens overdreven!

Challenge? We got you: we staken ons hand in het vuur voor jou en haalden er the next generation internet uit, TADAAM: 5G-technologie! Zij zitten op de eerste rij als we 5G gaan uitdelen!

Voor we deze internet-geweldigheid op alle Belgen loslaten, gooien we eerst enkele TADAAM mvp’ers in een testcase. Noem ze de innovators, de MVP-testers, of gewoon ‘de Leuvenaars’.

Wat krijgen de real deal original Leuvenaars? Een jaar lang onbeperkt TADAAM-internet via 5G voor €149!

 

5G Modem

Het is niet nodig om je pink uit te steken of te gaan zoeken op de oude. Van zodra je TADAAM 5G bestelt, komt er een pakket tot aan je deur met een nieuwe 5G-modem. Deze modem werkt zoals elke andere magische TADAAM-modem, maar deze keer heb je er eentje compatibel met het 5G-netwerk.

Enkel in Leuven

Feest voor alle Leuvenaars dus, want voorlopig pronkt het 5G netwerk enkel daar. De rest van België is voor later, als we zeker zijn dat alle Belgen er klaar voor zijn! Kan je niet wachten? Heel begrijpelijk, dan verhuis je gewoon nog snel naar Leuven, toch!

5G Technologie

Easy peasy lemon squeezy, da’s exact wat je 5G switch gaat zijn. Je modem zal automatisch verbinden met het 5G-netwerk en je zorgen zullen verdwijnen als chocolade in de winterzon. Je hoort het goed, jij, de échte Leuvenaar, dé TADAAM’er in hart in ziel, jij wordt een 5G-pionier. Schreeuw het van de daken, jij zal de nieuwste 5G-technologie als eerste hebben!

TADAAM 5G enkel in Leuven

5G

TADAAM 5G enkel in Leuven

TADAAM 5G

149 voor 1 jaar

Internetsnelheid:50 mbps
# schermen tegelijk:3

Goed om weten…

 

Zit er TV bij?

In dit pakket zit geen TV-box, maar wat je wél krijgt is de TV-app (iOS/Android) van TADAAM. Via de logingegevens die je aanmaakt bij registratie kan je helemaal losgaan op de TV-app.

 

En na 1 jaar?

Wel, dan kan je eenvoudig overstappen op één van de bestaande TADAAM-abonnementen (€40 of €50/maand). Je krijgt er dan nog steeds je favoriete 5G-netwerk bij!

 

Oei, er is een probleem?

Geen paniek, dat lossen we zo op! Je kan ons (bijna) altijd een gilletje geven – zoals elke TADAAM-klant – via de support kanalen.