Een limited edition modemcollectie.

Koop de collectie Ontdek de artiesten

Tadaam brengt limited edition modems uit in samenwerking met Belgische kunstenaars Yann ‘Pache’ Laissy & Dennis Tyfus. Je bent jong en je wilt wat: TADAAM weet er als Belgische start-up alles van. Maar buiten de telecom valt er ook in artistieke wereld heel wat ondernemend, jong talent te ontdekken. Nu de culturele sector stilaan terug ontwaakt is een duwtje in de rug altijd mooi meegenomen. Daarom gaat TADAAM de samenwerking aan met lokale kunstenaars voor het project TADAAM ART.

Kunst voor iedereen

Vrijheid is een kernwaarde voor TADAAM, dat is duidelijk. Want dankzij TADAAM heb je internet en tv waar je maar wilt. Zonder kleine lettertjes. TADAAM ART wil iedereen toegang geven tot moderne kunst. En zo ook kunstwerken binnenbrengen in jouw huis.

Lokaal talent in de schijnwerpers

TADAAM ART investeert in de Belgische kunst van vandaag en zo ook in die van morgen. Hoe? Door artiesten te vragen opvallende modems te ontwerpen. Echte meesterwerken. Zo zet TADAAM de artiesten over het hele land in de spotlights. En kan iedereen van hun werk genieten.

Artiesten

Dennis Tyfus

Dennis Tyfus,  Antwerps beeldend kunstenaar die vooral bekend is om een oeuvre dat zich niet laat vastzetten in één hokje. Tyfus maakt installaties, video’s, tekeningen, no choice tattoos, performances, radioprogramma’s en runt het platenlabel “Ultra Eczema” en sinds 2020 wordt hij vertegenwoordigd door Tim Van Laere Gallery.

Pache

Yann Laissy — beter bekend onder zijn artiestennaam, Pache — is een jonge Belgisch-Portugese artiest. Hij maakt beeldende kunst die zweeft tussen popart en graffiti. Luxemburg-Stad gaf hem onlangs de opdracht om een muurschildering te ontwerpen.