10 SITCOMS OM TE BINGEN

Lachen, gieren, brullen: dat is april voor ons. Hét moment om jezelf belachelijk te maken met de ene lame woordmop na de andere. De beste moppen schrijven zichzelf niet en geef eerlijk toe: jij bent al veel te lang dezelfde 3 scripts van je favoriete serie aan het recycleren. Tijd om je humor wat meer spice te geven met deze 10 sitcoms waar nog nooit iemand van heeft gehoord (kopieer-waardige puns gegarandeerd): 

 

Gif 1

1. Hard times to fall in love

De titel liegt er niet om, it’s a hard-knock life voor singles. Dat is exact waarom je inspiratie nodig hebt voor top-notch zelfmedelijden. Roddeluurtje onder de vrienden, liefdesproblemen en hopeloos lang Tinder-scrollen? Deze Streamz-serie heeft alle life happenings om te copy-pasten in de jouwe, inclusief slappe-lach-momenten!

 

Gif 2

2. After Life

Je hebt niet écht geleefd als je de donkerste bunkers van zwarte humor nog niet hebt verkend. Ricky Gervais is de koning van die cynische wereld en leert je er alles over in deze serie over een weduwe die zijn leven weer probeert op te pakken na de dood van zijn vrouw. Disclaimer: een beter mens zal je hier niet van worden, maar next level dark jokes worden wél je specialiteit.

 

Gif 3

3. The Unusual Suspects

Comedy, drama & mystery: het is de perfecte mix om je persoonlijkheid op te baseren, al zeggen we het zelf! ‘The Unusual Suspects’ volgt vijf vrouwen die samenkomen na de diefstal van een multi-million-dollar necklace. Vergezocht? Misschien … . Overdreven grappig? Absoluut!

 

 

4. Superstore

Je altijd al afgevraagd wat er zich afspeelt achter de schermen van je lokale supermarkt? Waarschijnlijk niet, maar ‘Superstore’ vertelt je het toch graag in geuren en kleuren. Deze sitcom is jouw held als je de wereld niet meer aan kan. Dat is niet eens overdreven, want deze no-brain-shows is exact wat je nodig hebt om je piekergedachten te counteren.

 

5. High Maintenance

Er is geen betere plek om je nieuwste moppen te halen dan bij je lokale dealer. Deze Streamz sitcom volgt het leven van een New York cannabisdealer die zich graag moeit in het leven van zijn klanten. Jaren levenservaring in jokes? Dat heeft ie voor je klaar!

 

 

6. Seinfeld

Klassiekers zijn er om te blijven, daarom is Seinfeld de ideale jokes blueprint. We gaan hier zelfs geen woorden aan vuil maken. Gewoon kijken die handel!

 

7. Togetherness

Een comedy-drama van de hand van de broers Duplass, wat wil je zelfs nog meer? Streamz trakteert je met een verhaal over twee koppels die onder hetzelfde dak wonen terwijl ze iets van hun leven proberen te maken. Eerlijk is eerlijk, het idee alleen klinkt al té belachelijk.

 

 

8. Brooklyn Nine-Nine

New York is niet alleen de perfecte plek voor Gossip Girl, maar ook voor het beruchte Brooklyn’s 99th politiekantoor. Deze serie heeft alle lame dad jokes die je schoonvader TOP gaat vinden. Héél graag gedaan! 

 

9. Love Life

Je weet al dat het een prachtige dag wordt als Anna Kendrick op je scherm verschijnt. Zij garandeert je met deze serie alle grappen over je life struggles. Sarcasme met een strikje rond? Yes, please!

 

 

10. Friends

Deze lijst zou geen echte sitcom-lijst zijn als Friends er niet tussen zat en dat weet je maar al te goed. Voel je gerust énorm beschaamd als je de volgende inside joke niet snapt: could there bé anything better?