BACK TO REALITY

Ontkennen kan je niet meer: de zomer behoort tot het verleden. September was druk genoeg om al je zorgen te vergeten, maar nu is het tijd om de realiteit recht in de ogen te kijken. Als je jezelf nog steeds afvraagt hoe je je deadlines gaat halen en de koude winterdagen gaat doorkomen, dan hebben wij dé hacks om je weer op te warmen. Op naar productiviteit!

 

GIF 1

MAKE LIFE SMOOZ MET WEBSITES & APPS

Met klassiekers doe je nooit iets fout: Pinterest is én blijft een topper om je leven op orde te brengen. Vind er de planners en maaltijd inspiratie om door je weekdagen te vliegen als geen ander. Grammarly is dan weer je redder als het aankomt op je wereldse spelling en doe Listonic er maar bovenop als je elke week opnieuw vergeet welke boodschappen er missen in je koelkast. De kers op de taart? Dat is TimeTree. Het is dé app die je leven voorgoed gaat veranderen, want daarin check je in één oogopslag jouw eigen agenda, die van je partner én je beste vrienden. Je bent gek als je deze apps nog niet hebt gedownload, want TADAAM heeft er alvast het ideale internet abonnement voor.

 

GIF 2

GEZELLIGHEID BOVEN ALLES

Je to-dolijstje afvinken heeft niets te maken met snelheid, want concentratie is de succesfactor. Installeer je TADAAM waar je het best focust en richt de werkplek van je dromen in. Een bureau met overheerlijke koffie is anders ook wel een booster. Ben je helemaal geïnstalleerd, dan hoef je enkel nog het uiterstste minimum te doen voor een maximaal resultaat. Zo doet het klassieke to-dolijstje wonderen, vooral wanneer je van je moeilijkste taken een prioriteit maakt. Focus op één taak tegelijk en voor je ‘t weet zul je bergen verzetten (of heuvels, want kleine stapjes moet je ook vieren). Je hebt het waarschijnlijk al duizend-en-één keer gehoord, maar één keertje meer kan heus geen kwaad: gooi alle afleidingen van je bureau!*

 *Je liefste kat telt niet. 😉

 

 

GIF 3

KLAAR VOOR ‘T HERFSTSFEERTJE

Na een dag lang bergen, heuvels en je kat verzetten van de ene kant van je bureau naar de andere, is het tijd voor ontspanning. Update je laptop, sluit ‘m af (we zijn héél serieus, je kan die updates niet blijven negeren) en laat jezelf vollédig onderuit zakken in de sofa. (Her)ontdek je favoriete shows  of nodig je vrienden uit voor een cinemawaardige apertiefavond. Zie je ‘t al helemaal voor je? Komaan, geen tijd te verliezen!