DE ZOMER OVERLEVEN DOE JE MET DEZE TECH GADGETS 

Aaaah, de zomer is ein-de-lijk in ‘t land samen met de geur van veel te dure festivalhamburgers, jeukende hooikoortsogen en je TADAAM-modem die gelukkig overal met je mee naartoe gaat! Gadgets die je nog nodig hebt om de vakantiemaanden heelhuids door te komen? Die liggen hier klaar, dus laat die zwoele zomer maar komen! 

 

VAKANTIEKORTINGEN SCOREN

Wie een extra excuus nodig heeft om los te gaan tijdens de zomersolden, is hier aan het juiste adres. Waar je winkelkarretje écht naar snakt, is duidelijk: tech gadgets! Kampeergoeroe’s hebben sowieso een Plasma Lighter nodig, want daarmee heb je altijd vuur op zak, ready to get things lit! Ben je niet van plan om daar full price voor te dokken? Dan loop je maar beter naar je app store, want apps zoals ‘Honey’ en ‘Pouch’ doen het werk voor je en blessen je met de zotste kortingcodes op éénder welke webshop! Boek je een vakantie naar de tropische zon, dan kan je niet vertrekken zonder smartphone paraplu die de lichtstralen op je scherm afweert. Eerlijk is eerlijk, zelfs op het strand is je schermhelderheid topprioriteit!

 

DOLLE WERKDAGEN

Iedereen wil een summer glow, maar niemand heeft eindeloos veel vrije dagen. Daarom installeer je jouw TADAAM-modem – en jezelf – maar beter loodrecht in de zon, zodat je jouw deadlines én je tanlines kunt afvinken tegen het einde van de werkweek. Zijn de zweterige temperaturen je nét iets te veel? Een frisse nek koelt automatisch de rest van je lichaam , daarom gooi je best ook een oplaadbare nekventilator in je winkelmandje! 


Hoe je buiten werkt is simpel, dat hebben we je al eens uitgelegd. Je kreeg er zelfs een lijst zomerse werkplekjes bij. Eén ding is daarbij key: te veel water drinken bestaat niet! Geraak je met moeite aan twee glaasjes water per dag? Da’s verleden tijd! Een smart water bottle gaat je droge lippen redden, want die licht op wanneer het tijd is voor een slokje én heeft vaak een ingebouwde bluetooth speaker om de afterwork drinks in stijl te starten! 

 

ROADTRIP ESSENTIALS

Wie geboren is voor het roadtrip-leven heeft niet alleen een luxe nekkussen nodig. Met een dashboard camera heb je aan het einde van de rit een zotte timelapse van je route. Spendeer je gadget money extra slim en trakteer jezelf op zo’n camera mét ingebouwde flitspaal scanner, bye bye boetes, want zo weet je al kilometers op voorhand waar de sneaky flitspalen staan. Wie de premium plek heeft op de achterbank is gesetteld met een CampStove om er de lekkerste movie snacks mee op te warmen. Het enige wat je dan nog nodig hebt, zijn de ultieme roadtrip tricks en je TADAAM-modem om altijd en overal je internet & TV op de achterbank te hebben. Beter dan dit wordt het niet!