GETEST & GOEDGEKEURD: ON THE ROAD MET TADAAM EN DROPLIFE

Sorry voor de misleiding: dit is geen review van de roman van Jack Kerouac. Het gaat zelfs helemaal niet over literaire helden. Maar herinner je je die blogpost waarin we helemaal lyrisch werden over Survivor van Destiny’s Child? Over even deconnecteren, maar dan niet helemaal? Daarover gaat deze post! Acht gelukzakken mochten op roadtrip door België met onze uitstekende wifiverbinding op zak. Want zij wonnen onze weggeefactie, Explore. We stuurden ze – met TADAAM-modem, natuurlijk – op pad in de schattigste Teardroptrailer die we konden vinden. Ze gingen op avontuur. Genoten met volle teugen. En brachten enkele relatief spannende verhalen met zich mee terug. (Niet vergeten, we wonen nog altijd in België.) In elk geval: ze kwamen tevreden thuis. Doel bereikt! Benieuwd naar hun ervaring? Hier lees je wat drie van hen te vertellen hebben!

 

Onze eerste winnaar was Peter, een doorwinterd kampeerder. Hij maakte een ware Ronde van Vlaanderen. Startpunt: de Belgische kust! Na stops in Cadzand en Breskens trok hij naar Antwerpen en Gent. Hij liet zijn Droplifetrailer achter op Camping Blaarmeersen om af te spreken met vrienden. We vroegen hem of hij onze draadloze wifi handig vond op zijn roadtrip.

“Sowieso! Dankzij TADAAM kon ik ‘s avonds Instagram en Facebook checken. En mijn wandelroutes uitstippelen. Zalig als je in een uithoekje van de camping geparkeerd staat, want daar is het wifisignaal altijd zwak. Zo hoef je niet naar het hoofdgebouw te wandelen om de wifi van de camping te gebruiken.”

Peter, de tijd van de nachtelijke wifiwandelingen is voorbij. Graag gedaan! Onze tweede winnaar was Benjamin. Hij trakteerde zijn vriendin op een vierdaagse kampeertrip in Durbuy. Ze zijn geen grote kampeerders, maar vonden de trip verrassend aangenaam. Dankzij hun schattige Droplifetrailer raakten ze zelfs aan de praat met enkele campinghabitués. We vroegen Benjamin of onze TADAAM-modem geen stoorzender was op hun romantische uitje.

“Helemaal niet. We hebben thuis ook TADAAM en zijn er dus aan gewend. We plugden de modem in en hielden een filmavond, net als thuis. Met wifi in die schattige Teardropcamper vergaten we even dat we op een camping stonden. Het voelde meer als glamping.”

Zo zie je maar, Benjamin: kamperen kan op veel manieren! Fijn dat we je konden helpen om dat te ontdekken. Michelle was onze derde winnaar. Ze stond te springen om met haar partner en TADAAM op schok te gaan in de Droplifetrailer. Er was maar één probleem: ze konden geen verlof krijgen op het werk. Gelukkig vonden ze snel een oplossing: ze kampeerden een weekendje in de wijngaard van Michelles ouders. En TADAAM was blijkbaar ook voor hen niets nieuws.

 

“Kamperen in de wijngaard van mijn ouders was héérlijk. We hebben echt genoten van de minicaravan. De eerste nacht sliepen we in de trailer. De tweede nacht testten we de tent. En ‘s avonds keken we naar Netflix. Zalig! We kennen TADAAM al een tijdje, want we hebben er een geïnstalleerd in een huis dat we verhuren aan expats. Zo hoefden ze hun domicilie er niet te vestigen: modem inpluggen en surfen maar. Handig!”

Michelle, we willen je nergens toe dwingen maar … Neem je ons volgende keer met je mee? Alsjeblieeeeeft?