HACKS OM DE ZOMER DOOR TE KOMEN

Het leven is een pak gezelliger als de zon schijnt en dat weet je maar al te goed. Toch geen fan van zweterige nachten en felle zonnestralen die door je laptopscherm branden? Smooz heeft daar de ideale hacks voor en die deelt ze maar al te graag met jou. Summer shortcuts komen er aan!

 

GIF 1

NEE TEGEN ZWETEN

Een zomer lang je nachten badend in het zweet doorbrengen? Dacht het niet! Net als elk jaar, kom je pas in het heetst van de strijd te weten wie je échte vrienden zijn en dat is dit keer niet anders: je trouwe ventilator is het iedere keer opnieuw. Leg daar deze keer een flesje water uit de vriezer of een natte handdoek voor en TADAAAAM: daarmee heb je de airco van je dromen. Geniet dan van een TADAAM-binge avond vanuit je bed in alle koelte! Smooz doet daar nog eens duizend-en-één extra koele tips bovenop om de hete zomernachten te overleven: haal je voeten onderuit je laken zodat de rest van je lichaam ook afkoelt, zet je ramen pas ‘s avonds open als de zon zakt en leg je kussensloop eens in de vriezer net voor het slapen gaan. You’re already welcome!

GIF 2

TERRASJE DOEN

Helemaal klaar om aan je zonnige werkdag te beginnen? Dan vraag je je waarschijnlijk af hoe je in godsnaam van de zon gaat genieten achter je laptop. Zonnereflectie op je scherm, een oververhitte batterij, en waterongelukjes waiting to happen? Die tijd van vragen is voorbij, want Smooz lijstte alle antwoorden op voor de ideale werkdag op je terras. Als je toch zin hebt om een stapje in de wereld te zetten, dan neem je gewoon je TADAAM-modem met je mee op zoek naar de ideale koffieplekjes om je to-dolijst af te werken.

GIF 3

KOFFIE KNAPPERDS

Je dag verder zetten na een zweterige voormiddag, dat doe je natuurlijk met een ijskoude koffie waar je haren van recht gaan staan, maar dan op een goeie manier, de oh-damn-kippenvelmoment-manier! De tricks van Smooz voor de perfecte ijskoffie? Hoe meer ijsblokjes, hoe beter, want dat zorgt er net voor dat je koffie niet verwatert! Heb je toch nog trust issues? Maak dan ijsblokjes van je melk, da’s de ideale win-win! Vertrouw je jouw koffietechnieken toch niet, dan laat je ‘m gewoon door professionals maken en Smooz weet éxact waar je daar voor moet zijn.