Het perfecte internet abonnement

Kudos to you, het leven gooit je de ene moeilijke beslissing na de andere en je bent ze allemaal aan het slayen. Tiktokken of bingen? Uitslapen of gamen tot in de vroege uurtjes? Eén foute beslissing kan de rest van je leven veranderen, … . Na al die super-mega-belangrijke levensvragen, spookt er waarschijnlijk één ongezien cruciale hamvraag door je hoofd: ‘welk internet abonnement is het beste?’(spoiler: ‘t is TADAAM). Komaan, op naar de ideale internetwereld! 

Je bent al ve-eel te lang naar dezelfde vier muren aan het staren, het is tijd om op te staan en met internet zonder kabel op pad te gaan. Het is je geluksdag, want dat is exact wat TADAAM voor je klaar heeft liggen: internet en TV zonder het installatie gedoe. Ain’t nobody got time for that! Is internet een basisbehoefte? A-B-S-O-L-U-U-T, want voor je het weet zit je vast in een Kanye conspiracy theorie waar je alles over MOET weten. Dat is waarom we internet zonder kabel voor je hebben, zo neem je jouw TADAAM overal mee naartoe en ben je altijd up-to-date over alle juice.

Cheap vibes, quality tribe

Wij weten het, jij weet het: ‘t leven is belachelijk duur en daarom judgen we je gierigheid niet eens. Welk internet is het beste? Het goedkoopste natuurlijk! TADAAM STANDARD heeft al de basisbehoeften om je dagen mee door te komen. Wat is TADAAM dan? Da’s ongelimiteerd internet voor al je favoriete road trips door heel België. Begrijpelijk dat je bang bent om je te binden, want het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Geen paniek, je kiest voor internet voor 1 maand, want je pauzeert wanneer je maar wil! We hebben allemaal wel eens een adempauze nodig van al die geweldigheid! Spreid je vleugels dus, want we vliegen graag met je mee (wanneer jij er klaar voor bent natuurlijk).

Premium style

Klaar voor premium speed? Waag je dan aan een internet speed test en trakteert jezelf op 

10 bits meer internet fun. Bye bye, traag internet en hallo internet speed, want met 

50 Mbps, heb je downloads die sneller zijn dan onverwachte slappe-lach-scheetjes. Je besties genieten zelfs ongegeneerd mee van je abonnement, want die kijken mee op drie verschillende TADAAM-schermen. Premium? Let’s get this sh*t!

Platinum speed baby!

Op zoek naar het snelste op de markt? TADAAM Platinum is wat je nodig hebt! Het snelste internet in België neemt je mee in een 100 Mbps race tegen de klok. Last minute deadline? Geüpload! Twee Euphoria-seizoenen tegelijk downloaden? Done! 

Eén ding is zeker en dat is welk internet abonnement het beste is: TADAAM, duuuh?