HOE OVERWIN JE DE ZOMERBLUES

Na wekenlang je verantwoordelijkheden negeren, dansen in de zon, baden in het licht en de cocktailkaart omarmen, is de zomerse gezelligheid op z’n einde. Er is geen ontkomen aan: de zomer is ermee weg en daarmee brengt het je de summertime sadness à la Lana. Met deze Smooz tips & tricks, maak je van de laatste zomerse dagen een zonniger afscheid! Zet je zonnebril dus maar op en schuif terug in je teenslippers. Jij zegt nee tegen de zomerblues!

 

GIF 1

BINGE EROP LOS

De eerste acceptatiefase is ontkenning, dus geen paniek: afleiding is nabij! Bestaat er daarvoor zelfs iets beters dan een binge sessie met  slappe lach traantjes? Inderdaad, niets, want dat was een retorische vraag. Je hebt alvast de beste  internet provider, het enige wat je nu nog nodig hebt is een binge lijst om je ongelimiteerd internet uit te persen.

Dat is exact wat Smooz voor je klaar heeft liggen: de 10 grappigste sitcoms om de zon in je leven te laten. Nog wat tijd over? Waarschijnlijk wel, dus dan ben je hier op het juiste adres met de 10 beste series en films van 2020.

GIF 2

OP NAAR DE LAATSTE ZONNESTRALEN

Ontkenning bestaat in alle kleuren en geuren, ze zijn één voor één perfect. De volgende in de rij? Gewoon doen alsof de zomer écht nog een ding is. We judgen niemand, dus neem je internet zonder kabel gewoon mee op daguitstap. Toerist in eigen land? Dacht het wel! Dat klinkt als het ideale moment voor een road trip. Natuurlijk heeft niet iedereen eindeloos veel vakantiedagen, je zit dit waarschijnlijk zelfs achter je bureau te lezen, dus Smooz weet exact wat te doen: een zonnigere werkplek opzoeken.

GIF 3

HERFST READY

Net wanneer je klaar bent met alles te ontkennen, is het tijd om de toekomst te omarmen en oh, wij zijn er HELEMAAL KLAAR VOOR. Is het al te vroeg om te dagdromen over warme chocolademelk, lange winterwandelingen en gezellige filmavonden? Waarschijnlijk wel, but who cares? Het leven is er om van te genieten! Het Netflix-and-chill seizoen staat al vlak achter de deur, dus laat niemand je tegenhouden om je TADAAM internet abonnement mee te nemen naar eender waar. Hup, hup, genieten maar!