HOE PIMP JE JOUW HOME OFFICE

De koudere dagen zijn weer een feit en dan is werken van thuis uit een blessing in disguise! Niets is leuker dan het perfecte excuus hebben om voor die gelegenheid ook high tech snufjes te kopen die je niet écht nodig hebt. Schuif dus in je warmste slofjes, en houd je wishlist bij de hand, want met deze tips weet je éxact hoe je jouw home office gaat transformeren tot een productieve hub om je dagen te knallen!

DEADLINES? CHECK! STAPPEN? CHECK!

Na een hele dag je zitvlak te verwarmen op je favoriete bureaustoel, is je stappenteller al snel een schaamtelijk zaakje. Gooi je beentjes maar eens los en zet je laptop eens op je strijkplank (want om te strijken gebruik je ‘t toch niet, wees maar eerlijk 😏). Je kan natuurlijk ook all out gaan en je eindejaarspremie gebruiken voor een écht elektrisch verhoogd bureau, maar goedkoop gaat ook. Je hebt niet voor niets een TADAAM-abonnement, toch? Staat je strijkplank goed en weet je niet wat te doen met je benen? Als je dan toch rechtstaat kan je ze ineens gebruiken om aan je 10K stappen te komen op een platte loopband onder je nieuwe bureau. Dan heb je ‘s avonds ineens genoeg beweging achter de rug om in je zetel te ploffen voor een gezellige sitcom-avond.

 

UPGRADE JE BUREAU-OPSTELLING

De échte bureau professionals, de Smooz approved klikkers, dat zijn de TADAAM-gamers. Je hebt het gemaakt in je leven als je de ideale game opstelling hebt: een extra curved computerscherm, een bureaustoel die meer kost dan je lever en snufjes waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Wie zegt dat dat niet jouw leven kan zijn? Elke maand TADAAM, dat is élke maand besparen met het perfecte internetabonnement en dan is er sowieso nog plek in je spaarpot om jezelf te trakteren op zo’n gekke dingen. Zoek dus eens een extra scherm uit om je excel-bestanden op te vergroten en gun jezelf gezellige ledlampen om je tot rust te brengen wanneer je de zoveelste software update reminder krijgt. Van ons mag het!

 

DECOREREN KAN JE LEREN

Ben je eerder een Pinterest-TADAAM’er, dan is het misschien eens tijd om je borden af te stoffen en er eindelijk eens écht mee aan de slag te gaan. Investeer in een desk organizer, leuke posters om in te kaderen of een kabelbox om de lelijke kabels van je laptop mee te doen verdwijnen. Je TADAAM MODEM staat er sowieso al perfect naast te blinken!