HOE VIND JE DE BESTE PLEK VOOR JE TADAAM MODEM

Na 24 uur op de uitkijk staan, is het grootse moment eindelijk daar: je prachtige TADAAM-doos staat te blinken aan je voordeur en er ontsnapt bijna een scheetje van enthousiasme uit je broek. Je rukt de doos als een gek open en loopt naar je dichtstbijzijnde stopcontact om je TADAAM in te pluggen. HALT! Voor je in het wilde weg aan de slag gaat, download je best eerst de TADAAM Positioning System App. Het is ook van levensbelang dat je deze tips leest zodat je jouw TADAAM op een plek zet waar het de àllerbeste internetsignalen opvangt. Let’s get into it!

DO IT BETTER, FASTER, STRONGER

Je zit waarschijnlijk al op het puntje van je stoel en dat is maar goed ook, want zo meteen heb je de oplossing voor al je internetproblemen in je handen. Hier komt ‘ie: de TADAAM Positioning System App voor Android of Apple, in de tech-hemel ook bekend als de ‘TPS-app’. Daarmee check je in 1-2 (zelfs niet -3) waar in huis je het beste bereik opvangt met je TADAAM MODEM. Durven jouw Wi-Fi en TV al eens een siësta te nemen? Dat betekent dat jouw MODEM waarschijnlijk in een té saai hoekje staat. Dat is exact waar de TPS-app je mee redt, want die zoekt de beste mobiele netwerk plek.

 

VIND JE T-SPOT

Houd je ogen open, want het ideale TADAAM-plekje vinden, dat doe je héél snel: 

 

  1. START JE NETWERKMETING

Eén druk op de blauwe ‘METING STARTEN’-knop is genoeg om de (ongelooflijk spannende) zoektocht te beginnen. Je krijgt meteen te zien hoe sterk je plek scoort op de TADAAM-schaal. Bang zijn hoeft niet, zet gerust een paar dansstapjes door de ruimte om je beste netwerk-score te vinden.

2. SLA JE T-SPOT OP
Kan je niet kiezen tussen je favoriete TADAAM-plekjes? Sla ze dan op als een hotspot zodat je zelf kan vergelijken waar je TADAAM-hart het snelst voor klopt.

3. CHECK JE TV BOX

Je TV BOX komt als laatste aan de beurt. Nadat je jouw T-spot hebt gevonden, controleer je best ook de verbinding tussen je TADAAM MODEM en je TV BOX. Is die ook in orde? Dan ben je helemaal klaar voor een zorgeloos leven!