HOLIDAY EXTRAVAGANZA: MAAK DECEMBER NOG LEUKER

Het is weer die tijd van het jaar waar je in één maand meer kroketten eet dan op een heel jaar en waar Mariah Carey even terug relevant is. Tof, toffer toftst maar wij maken het nog toffer met onze tips voor een ongevergetelijke decembermaand gevuld met grote gelukjes en TADAAM-geweldigheid! 

 

UITPAKKEN MAAR

Eerlijk is eerlijk, ‘we do care about the gifts underneath the Christmas tree’ én al helemaal wanneer cadeautjes scoren even snel gaat als iemand z’n post liken tijdens het Instagram-stalken. Nog tot eind deze maand speelt TADAAM Kerstman op Instagram met de Advent Calendar Giveaway. Denk aan A-M-A-Z-I-N-G goodies die gegarandeerd bovenaan je lijstje staan. Check onze IG en laat de gift games beginnen – de odds zijn al in jouw favor!

 

CHECK ONZE INSTAGRAM GIVEAWAY 🎁

 

BINGE-WATCH WINTER WONDERLAND

Maar nu even serieus: is het zelfs december zonder eindeloze kerstfilmmarathons en serie-inhaalmanoeuvres? Nee dus! Op Amazon Prime moet je “Your Christmas or Mine?” checken, een rom-com die even gezellie is als je favoriete lelijke kersttrui. Liever wat meer spanning? Ontdek dan op Netflix “Berlin”, de spin-off serie van ‘La Casa de Papel’ #thegiftthatkeepsongiving. Een andere film die niet mag ontbreken op je lijstje is *je raadt het al* de klassieker der klassiekers: “The Holiday”, nu te streamen op Streamz. Met “Dashing Through the Snow” op Disney+ mag je jezelf dan weer tot favo tante/nonkel kronen. 

 

ONZE TV APP AKA BINGE-WATCH WONDERLAND WACHT OP JOU 📺

 

HOST WITH THE MOST

Neem even een break van je binge-watch marathon om main character te spelen: host een dinner dat even episch is als de seizoensfinale van je favoriete serie. Denk aan: chille vibes, top tier tunes en eten dat van je Pinterest-bord ontsnapt lijkt te zijn. Host with the most is na dit etentje jouw tweede naam! 

NEXT-LEVEL HOSTEN DOE JE ZO 🍽️

 

Voilà, dit is jouw blueprint voor een decembermaand gevuld met plezier en TADAAM-geweldigheid!