Internet en TV zonder kabel met TADAAM: hoe werkt het?

We snappen het, het is moeilijk te geloven dat je internet en TV zelf kan installeren, zonder te sukkelen met duizenden kabels. En toch is het waar!

Hoe maken wij internet en TV zonder kabel mogelijk? Dat is één van jullie meest gestelde vragen. Normaal gezien heb je veel tijd, geduld én een technieker nodig om je internet te installeren. TADAAM brengt daar verandering in. Een revolutionaire internet Modem en TV Box, die de volgende dag geleverd wordt en je zelf installeert, met één snoer in het stopcontact.

Internet en TV zelf installeren met TADAAM

TADAAM gebruikt mobiele technologie, waardoor al die ingewikkelde kabels overbodig zijn. Zo installeer je eenvoudig en snel je internet en TV. Hoe ga je aan de slag? Word TADAAM-klant en wij sturen de TADAAM Modem en Box naar jou op.

Een modem die 4G en 5G omzet in wifi

De modem is draadloos verbonden met het 4G of 5G netwerk via een simkaart, die het Base-netwerk gebruikt. Zo heb je een snelle en ongelimiteerde internetverbinding:

  • 30 Mbps met TADAAM Standard.
  • 50 Mbps met TADAAM Premium.
  • 100 Mbps met TADAAM Platinum.

De modem zet 4G-signaal om in wifi. Vergelijkbaar met een wifi hotspot op je smartphone, alleen is het signaal van de modem veel sterker. Gewoon de modem in een stopcontact steken en je bent ready to go!

The TADAAM modem converts the 4G signal into WiFi.
De TADAAM-modem zet 4G-signaal om in WiFi.

De TADAAM TV Box maakt van bijna elk scherm een smart TV

De TADAAM TV Box is onze eigen mediaspeler. Het is een Android-box waarop de TADAAM-app automatisch geïnstalleerd staat. Met deze app bekijk je 30+ HD TV-kanalen en download je gemakkelijk extra apps via de Google Play Store (let op: onze box ondersteunt voorlopig nog geen Netflix).

Hoe werkt het?

  1. Plug de TADAAM TV Box in
  2. Verbind de box met je TV-scherm en het TADAAM wifi netwerk.
  3. De app opent onmiddellijk en je kan meteen beginnen kijken!
The TADAAM box is a media player that already has the TADAAM app installed.
De TADAAM-box is een mediaspeler met de TADAAM-app automatisch geïnstalleerd.

Kijk TV op elk apparaat

Je kan op verschillende apparaten TV kijken zonder dat de TADAAM TV Box verbonden moet zijn met één van die apparaten. TADAAM heeft een app zowel voor Android als iOS. Zo installeer je de app gemakkelijk op je Smart TV, of bekijk je jouw favoriete shows op je Android smartphone, je iPhone of tablet. Check zeker eens onze pagina over compatibele apparaten.

Let’s recap

Je TADAAM TV en internet installeer je dus in drie kleine stapjes en neemt niet meer dan 5 minuten in:

  • Steek de modem in een stopcontact
  • Verbind je TADAAM TV Box met je TV-scherm en wifi netwerk of download de TADAAM app op je Smart TV
  • Zet je box aan: je TADAAM-app zal automatisch opstarten

Dat is het! Geen kabels of techniekers nodig. Gewoon 2 stopcontacten, één voor je modem en één voor de TV Box. Overtuigd? Bestel je TADAAM dan nu.

Wil je meer weten? Je kan op onze FAQ pagina terecht om meer hulp of informatie te krijgen over onze abonnementen en diensten.

Ontvang de nieuwste stories in je inbox