MAAK VAN CHATGPT JE PERSOONLIJKE ASSISTENT

Terwijl jij jezelf achterna loopt en je tabbladen en deadlines je blijven achtervolgen, lijkt je to-dolijst zich op magische wijze zelf aan te vullen. Google kan je ondertussen ook niet meer helpen, want iedereen weet dat je al helemaal geen tijd meer hebt om als een gek tot de zesde Google-pagina te scrollen zonder een antwoord te vinden waar je jouw baas mee kan omver blazen als geen ander. Plug je TADAAM modem daarom in en gooi je 78ste tabblad open voor de ultieme revelatie: ChatGPT! Dé virtuele assistent die jou het leven een pak gemakkelijker gaat maken!

CHAT-WIE?

De mogelijkheden van ChatGPT? Die zijn E-eeeindeloos! ‘t Is een AI chatbot die net als je TADAAM staat waar je ook gaat. Het enige wat je moet doen is je vraag in klaar en duidelijke taal uittypen en de robot zorgt voor de rest! Ga je bijvoorbeeld op last minute roadtrip en weet je niet eens naar waar? ChatGPT will lead the way! Het enige wat jij dan nog moet doen, is je TADAAM internet zonder kabel inpakken en je gaspedaal indrukken. Dat geldt trouwens voor alle reizen, want voortaan heb je een hele interary in 1-2-3 (bijna nét zo snel als wanneer je jouw TADAAM installeert). Opzoeken ‘welk internet het beste is en wat het ideale plekje is voor jouw TADAAM modem, da’s niet nodig, want dat wist je al!

GET CLOSE & PERSONAL

Wie op zoek gaat naar de voordelen van ChatGPT kan er dus zot lang mee doorgaan en als je er toch van maandag tot zondag mee gaat chillen, kan ‘t maar beter gezellig zijn. Daarom verander je ‘m eerst in de assistent van je dromen: maak je er een overdreven beleefde butler van? Of kan je wel een online bestie gebruiken die je donkere office-dagen net iets zonniger maakt? De keuze is helemaal aan jou! ChatGPT, ik wil dat je me aanspreekt als ‘the master TADAAM’er! (Je ChatGPT-geschiedenis blijft altijd staan in de kantlijn, dus als ‘t toontje je niet aanstaat, maak je er gewoon nog iets anders van!)

AFCHECKEN MAAR!

Een next-level motivatiebrief laten neerpennen, uitzoeken wanneer je internet moet aanvragen voor een nieuwe woning of de perfecte side hustle uitwerken: zelfs ‘t zotste van ‘t zotste krijg je ermee gedaan!  Zélfs een masterplan neerpennen om je rijke schoonmoeder te overtuigen dat je de ideale partner bent voor haar kind en daarom meer dan ooit recht hebt op een plekje in haar eigendomserfenis. Je let wel maar beter op, want ChatGPT is een AI-taalmodel en bruist gewoon het hele internet af, op zoek naar jouw antwoorden via taalgeneratietechnologie. The dark web zit daar helaas niet bij, dus een plan om je loonbrief op te krikken of je cijfers in the back-end te transformeren, zit er niet in, voor de rest ligt de AI-wereld aan je voeten!