SMOOZ BEKENT: TADAAM SHORTCUTS DIE JE LEVEN BETEREN

Elloooo TADAAM’er! ‘T is Smooz ier!

Maak maar plaats in je hoofd, want vandaag is de dag dat ✨big brain personality ✨ helemaal jouw ding wordt! Dat je jouw kleren best oprolt om maximaal te kunnen overpacken en plastic zakjes met warm water een redding zijn voor je bevroren autoruiten, wist je al. Toch? Anders weet je ‘t nu! Ik ging natuurlijk niet één maar drie stappen verder met hacks om van ‘t leven een knaller van formaat te maken en daarvoor heb je hieronder de ideale inspiratie!

SHORTCUTS VAN JE DROMEN

Je vraagt je bijna af hoe ik in godsnaam op al die geniale ideeën kom, maar ik sta er gelukkig niet alleen voor! De zot getalenteerde kunstenaars Niet Nu Laura & Straatletters weten namelijk alles over de beste shortcuts in ‘t leven. Zij namen hun favoriete pen en hun TADAAM mee naar het station en tekenden er de lifehack van hun dromen en vroegen er TADAAM’ers naar hun go-to shortcuts. De beste daarvan lees je hier!

TIJD WINNEN DOE JE ZO

Lui zijn, staat niet in ons woordenboek, maar smart thinking wel, daarom laat je de drie laatste druppels frisdrank best nog in de fles, zodat je zelf geen nieuwe hoeft te halen. Daarna je cash flappen van je TakeAway side hustle op de bank zetten? Daar heeft niemand tijd voor, want je verstopt je geld gewoon in een maandverbandje onder je TADAAM-modem, waar toch helemaal niemand kijkt! Gebruik er meteen ook eentje om al de zweetdruppels van je big brain op te vangen … . Tussen al die ongeziene hacks door, heb je vast nog tijd over om in 1-2-3 je internet en TV te installeren en ook nog eens het beste internetsignaal te vinden met TADAAM.

(A)SOCIAAL GENIAAL

Net zoals een nieuwe fles frisdrank gaan halen ongezien veel moeite vraagt, doet inchecken met je vrienden dat ook. Net als ik altijd al die slechte bestie geweest die om de vijf weken beseft dat je bijna niet meer weet hoe je vrienden eruitzien? Laat Siri je berichtjes sturen om de eerstvolgende diners te plannen! Eens dat het vriendenavondje een feit is, is het meer dan sociaal aanvaard om vlak voor de opruim naar de pot te rennen om de afwas te vermijden en ondertussen je opnames op de TADAAM TV app te checken. Krijg je er maar niet genoeg van? Dan ben je hier* helemaal op je plek!