TADAAM: Internet & TV overal

De zomer is aangebroken! Dat betekent op je gemak in de tuin zitten, genieten van de zon terwijl je een film kijkt op de tablet. Maar als je WiFi wegvalt terwijl je een video streamt, is dat toch enorm balen. Want daar zit je dan, te kijken naar een scherm dat maar laadt en laadt. Gedaan ermee! TADAAM gaat voor internet en TV zonder kabel, dat wél gemakkelijk tot diep in jouw tuin reikt, en veel verder.

STAYCATION? HET BESTE INTERNET & TV ABONNEMENT

De zomer is altijd een moment geweest dat je nieuwe landen ging ontdekken. Maar vanaf nu is staycation dé nieuwe trend. Meer en meer spenderen we onze vakantiedagen in eigen land. En terecht, want er zijn zoveel leuke plekken te bezoeken! Voor veel mensen betekent het ook meer thuis genieten van hun vrije tijd, en van de WiFi en televisie. Dan kan je maar beter een goede provider zoeken.

De oplossing van TADAAM is simpel: internet & TV zonder kabel, voor slechts €40/maand. Als TADAAM klant krijg je een draadloze TADAAM modem. Ja, dat lees je goed. Om onze modem te verbinden heb je geen kabels of techniekers nodig. Het enige wat je nodig hebt, is een stopcontact. Neem je internet- en TV-verbinding makkelijk overal mee, en installeer hem via het stopcontact.

10 VANZELFSPREKENDE EN MINDER VANZELFSPREKENDE PLEKKEN VOOR JOUW TADAAM

Heb jij staycation-plannen? Door thuis te blijven denk je al eens aan alle klusjes die je moet doen, maar geef toe: je wil toch gewoon lekker luieren met je favoriete films en series op een gezellige plek. En plekken zijn er genoeg. Heb je inspiratie nodig? Hier zijn 10 vanzelfsprekende en minder vanzelfsprekende plekken waar je TADAAM kan installeren:

  1. Heel geschikt voor in jouw leefruimte, natuurlijk!
  2. Geniet van TV in een ligstoel in je tuin of op je balkon.
  3. Kijk TADAAM op je smartphone of tablet terwijl je helemaal relaxed een bad neemt.
  4. Vier de zomer aan het zwembad met TADAAM TV & internet.
  5. Makkelijk mee te nemen naar jouw tweede verblijf voor een betere internetverbinding.
  6. Waarom niet naar het werk meenemen? Al is het om ermee te pronken bij je collega’s.
  7. TADAAM on the go, bijvoorbeeld op de trein.
  8. Uitgenodigd voor een barbecue, koffieklets, of sleepover? Neem TADAAM mee.
  9. Wil je het helemaal voor jezelf houden? Installeer TADAAM in je slaapkamer en kijk TV vanuit je comfortabele bed.
  10. Plannen om op vakantie te gaan? Je TADAAM-box gaat overal mee, of je kan de app gebruiken op elk apparaat.

Heb je zelf een leuke en onverwachte manier gevonden om TADAAM te gebruiken? Laat het ons weten: idee@tadaam.be

GEBRUIK TADAAM OP EEN APPARAAT NAAR KEUZE

Het is makkelijk om TADAAM te kijken op verschillende toestellen. Geniet van TADAAM TV via de mediaspeler die je bij het pakket krijgt, maar je hoeft de box niet per se te gebruiken. TADAAM heeft een app voor Android en iOS die verkrijgbaar is op veel verschillende toestellen. Dat wil zeggen dat je van jouw shows kan genieten vanaf je Android phone, iPhone, recente Smart TV of andere mediaspelers. Bezoek onze pagina met compatibele apparaten voor een overzicht.

Ontvang de nieuwste stories in je inbox

NEEM TADAAM MET JE MEE OP VAKANTIE

Omdat je TADAAM TV op verschillende draadloze toestellen kan gebruiken, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat dacht je ervan om je tablet naar buiten mee te nemen om in de zon te relaxen met een filmpje of serie? Nodig je bubbel uit en deel je WiFi met hen, overal in België. Als je WiFi-verbinding nog niet 100% is, verplaats je modem naar een kamer dichter bij de tuin. Onthou: je hebt alleen een stopcontact nodig om TADAAM te verplaatsen en gebruiken.

TADAAM is niet beperkt tot bij jou thuis. Als je een weekendje weg gaat, in een vakantiewoning aan de kust of in de Ardennen bijvoorbeeld, en je hebt geen internetverbinding, kan je je TADAAM-modem gewoon makkelijk daar installeren.

PLUG MAKKELIJK IN HET STOPCONTACT

TADAAM is niet gebonden aan een specifieke locatie met kabels. De modem werkt overal waar er bereik is. Ja, zelfs in een vakantiewoning in het bos bijvoorbeeld – tenzij je echt helemaal van het pad afwijkt voor een social media cleanse, natuurlijk. Maar op alle andere plaatsen die niet in the middle of nowhere zijn, werkt TADAAM uitstekend. Benieuwd naar hoe wij internet & TV zonder kabel mogelijk maken? Kom meer te weten over hoe het werkt.

Zelfs als je naar het buitenland gaat, gaat TADAAM TV met je mee. Als je bereik hebt, kan je de TADAAM app gebruiken om TV te kijken in elk land van de Europese Unie.

Wil je meer weten over de TADAAM ervaring? Bezoek onze website voor meer informatie.