TADAAM STRIKES AGAIN! 5G APPROVED!

Ben jij helemaal in de ban van de zotste technologische snufjes die je inner internet geek doen opleven? Zelfs als dat niet het geval is, wordt vandaag so-wie-so je geluksdag! We hebben de toekomst TADAAM-proof gedoopt, want binnenkort haal jij the next generation internet in huis. TADAAAAAAM: 5G-technologie! Voor je helemaal gek wordt van enthousiasme, lees je hier al alles wat we erover mogen verklappen…

TADAAM TRENDSETTERS

TADAAM is sinds dag één mee geweest met de trends en als lid van de cool kid gang weten we altijd meteen waar jij op zit te wachten. Zo was musical.ly onze favoriete app nog voor TikTok een ding was en wisten we als eerste dat Miley en Liam voor break up vonken zouden zorgen. Wat we ook wisten is dat alle TADAAM’ers heel België zou afschuimen van zodra hun internet & TV konden volgen. TADAAM zou TADAAM dus niet zijn als we er niet vliegensvlug bij waren om je te verwennen met spiksplinternieuw 5G-speelgoed! 

 

5G-NETWERKKRACHT

Je zit nu waarschijnlijk op het puntje van je stoel om al dit nieuws te ontdekken, en da’s maar goed ook, want de 5G-modem kan bijna van jou zijn. Om zeker te zijn dat alle TADAAM’ers met 5-sterren internet aan de slag konden gaan, mochten de die hard Leuvenaars vorig jaar als eerste proeven en zij zagen dat het goed was! Binnenkort is het aan de rest van de wereld en kan iedereen met een eigen 5G-modem aan de slag. Je zorgen maken over een bijhorende Apocalyps of een 5G-staart aan je zitvlak is voor niets nodig, want deze 5de generatie van het mobiele netwerk, is er enkel en alleen om je leven te verbeteren, want je krijgt er een stabielere verbinding bij! De snelheid van je TADAAM blijft dus nog steeds afhankelijk van je TADAAM-abonnement.

TADAAM 5G-MODEM

Hoe zorg je er nu voor dat jouw 5G-modem binnenkort staat te blinken bij je thuis? Wel, verlies je mailbox niet uit het oog, want we versturen je het startschot van zodra je jouw huidige modem kan swappen voor een zotte 5G-modem, gratis en voor niks! Wanneer je het 5G-mailtje krijgt en bevestigt, zetten we de rest in gang. Dislaimer: ‘t is wel enkel voor de TADAAM’ers die in een 5G-netwerk proof gebied wonen, en dat geldt ook als je een nieuwe TADAAM’er bent! Geen paniek, want België is helemaal klaar voor het 5G-netwerk en komt dus so-wie-so je richting uit in de komende maanden! Ready? Set? Let’s get that 5G!