Verwarrende series met belachelijk knappe acteurs

Moet je je hoofd erbij houden? Jup. Zijn we er toch aan verslaafd? Absoluut!

De draad kwijt in Westeros

Game of Thrones – Nog iemand die de serie bingede, maar nog altijd niet alle personages kan opsommen? Juuup. Even eerlijk: al die lastige namen en complexe verhaallijnen – en dan die ontknoping die een oorlog deed ontstaan op het internet … Wij waren toch niet de enigen die met vragen bleven zitten?

Wacht, wat gebeurde er net? En wanneer was dat in het verhaal?

The Witcher – Een populair videospel dat Netflix omtoverde tot fantasyserie.  Best leuk. Maar wie kon op het einde nog echt volgen? Met al die verhaallijnen uit verleden, heden en toekomst die door elkaar lopen?

 

Archie’s moordmysterie

Riverdale – De moordmysterieversie van stripreeks Archie is heerlijk chaotisch. Betty Cooper is door en door slecht, er lopen verschillende seriemoordenaars rond, en wanneer de serie zich precies afspeelt, is niet duidelijk. Oh, en iemand moet ons eens uitleggen waarom alle tieners eruitzien als twintigers met een modellencarrière.

 

Euh, en wie was nu “A”?

Pretty Little Liars – Topentertainment, zeker! Wel verwarrend: er zijn verschillende A’s en de dode vriendin verschijnt ineens weer op het toneel. Op het einde kwam er zelfs een A op de proppen die we nog nooit hadden gezien! Laten we zeggen dat wij met heel wat vragen bleven zitten. Jij ook?

Trash, toptrash

Too Hot to Handle. Een datingshow met hotties op een eiland. Maar ze mogen elkaar niet kussen of knuffelen. Laat staan met elkaar in bed duiken. Oké, dit is geen verwarrende serie, maar … Hoe komt ‘t dat dit aanslaat? Wie heeft de serie gebinged? Wij!