WAT TE DOEN TIJDENS DE EINDEJAARSDAGEN

Met de gezelligste tijd van het jaar in ‘t zicht, heb je plots verdacht veel tijd om handen. Vraag je jezelf af waarmee je jouw dagen gaat vullen? Wij lijsten hier de (on)belangrijkste dingen even voor je op zodat deze eindejaarsweek er eentje wordt om jezelf helemaal te heruitvinden (of om gewoon te bingen van maandag tot zondag, wij judgen niet!).

CLEAN, CLEAN, BABY!

Iedereen plant het, maar bijna niemand doet het écht: opruimen. Het kan de ideale periode zijn om de wondere wereld in je TV-kast eens te verkennen, want daar vind je hoogstwaarschijnlijk nog wat cash om aan je kerstcadeaus te spenderen. Geef je home office ook ineens een makeover, want daar ligt so-wie-so nog een eenzame kabel die de vuilbak in kan. Als je dan toch in de Marie Kondo-sfeer zit, ga dan aan de slag met je TADAAM MODEM en update je TADAAM TV app. Ongeziene app stabiliteit en next level opname-opties wachten je op!

 

BINGE IT UP

Na al die productiviteit is het moment daar om achterover te leunen. Ein-de-lijk kan je  beginnen aan alle series en films op je lijst met een krokant snackje in de hand (tip: een kroketje om in de kerstsfeer te komen bijvoorbeeld 😏). Geen idee waar te beginnen? Wij geven alvast onze 10 favoriete sitcoms mee, gratis en voor niets!

KERSTSHOPPEN, KERSTKOKEN

Alle productiviteit en het bingen terzijde: je hebt waarschijnlijk nog niet nagedacht wat je meeneemt naar je 87 kerstetentjes en welke cadeaus je in godsnaam gaat strikken. HULP IS NABIJ! Deze appertieftoppers uit je favoriete films en series zijn àltijd een gegarandeerd succes (tenzij je vlees en erwten in je trifle durft te duwen). Last minute kerstshoppen doe je gewoon bij je tankstation, want geloof het of niet: daar hebben ze alle goodies voor last-minute shoppers als jij!

 

 

Het laatste op je kerstlijstje? GENIETEN!