ZO RED JE DE ZOMER

Het valt niet langer te ontkennen: vliegtickets zijn tegenwoordig bijna evenveel waard als je twee nieren op de zwarte markt. Daarom geniet je deze zomer gewoon van de Belgische zon en daar kan je heus nog een knaller van formaat van maken! Hoog tijd dus om uit je zonnestoel te komen (of er gewoon in te blijven hangen) en iets van de zomer te maken, zelfs zonder budget!

TOERIST IN EIGEN LAND

Dat ons kleine Belgenlandje heel wat – niet zo – verborgen schatten heeft, durf je vast niet te geloven, maar het is toch écht zo hoor. Strik je rijke tante eens om op haar appie aan zee te gaan chillen of waag je aan een next-level VR-tour door de stad met je TADAAM internet & TV op zak. Elke vriendengroep heeft wel een fils à papa met (bedrijfs)wagen en die gratis kilometers kan je maar beter gebruiken voor een zotte roadtrip en die start je hier! Wie de golden spots op de achterbank bemachtigde, komt niet meer bij met deze 10 hella funny sitcoms.

GENIUS BUCKET LIST? CHECKED!

Tijdens de zomer is de wereld van jou, da’s een feit. Wanneer je gechild hebt in elke hoek van het zwembad van je bestie haar achterneef (we don’t judge, zwembadvrienden zijn essential!) is het moment eindelijk daar om je leven op orde te brengen. Dan hebben we het niet over je Pinterest-borden sorteren of je keukenschuif met de plastic potjes reorganiseren: deze vakantie is het jouw moment om aan de slag te gaan met al je geniale ideeën. Plug je TADAAM-modem in, check je nieuwe ‘My TADAAM’ eens en start ein-de-lijk eens met je eigen side hustle. De wereld wacht er op!

ONTSNAP AAN ‘T ECHTE LEVEN

Ben je nog niet toe aan die grootse stappen en ontsnap je liever nog wat langer aan de echte wereld, dan heb je maar één ding nodig: ducttape! Ontken het bestaan van de zomer gewoon en plak je ramen af om de hele dag lang te doen alsof het binging seizoen al een ding is. ‘s Avonds download je een stargazing app zoals zoals ​​SkyView of Star Walk 2 en ga je samen met je TADAAM-modem op zoek naar de mooiste sterren. De zomer sluit je nét iets zotter af met een gigantisch projectiescherm in je tuin, je TADAAM-modem en een livestream van je favoriete festival, he-le-maal gratis en voor niks!