TADAAM

DE MEEST FLEXIBELE OPLOSSING VOOR  INTERNET & TV

Het is internet en televisie voor thuisgebruik via mobiele technologie, voor maximale flexibiliteit. De eenvoudige en snelle set-up zorgt voor internet- en tv-connectiviteit die je overal volgt. Dus zeg maar dag tegen kabels, technici, papierwerk en kleine lettertjes.

Timeline1

Bestel voor 22 uur

Timeline 2

Krijg het morgen bezorgd

Timeline 3

Vind een stopcontact

Timeline 4

Tadaam!

TADAAM Modem

Hoe werkt het?

DE MODEM

TADAAM maakt gebruik van mobiele technologie en maakt het gebruik van coax- of vDSL-kabels overbodig. Dat is praktisch, want het betekent dat je je internet en tv gemakkelijk zelf kunt installeren.

De modem is draadloos verbonden met het 4G of 5G netwerk via een simkaart. Vergelijkbaar met een wifi hotspot op je smartphone, alleen is het signaal van de modem veel sterker. Gewoon de modem in een stopcontact steken en je bent ready to go!

TV BOX

De TADAAM TV Box is onze eigen mediaspeler. Het is een Android-box waarop de TADAAM-app automatisch geïnstalleerd staat. Het kan niet makkelijker in gebruik: zet de box aan en de app wordt automatisch geopend. Zo kun je meteen beginnen met kijken.

Met deze app bekijk je 30+ HD TV-kanalen en download je gemakkelijk extra apps via de Google Play Store. Net als bij onze modem is de installatie heel eenvoudig. Zodra de box is aangesloten, hoef je hem alleen nog maar aan te sluiten op je TV-scherm en op het TADAAM WiFi-netwerk. De TADAAM box maakt van vrijwel elk scherm een Smart TV.

Verbind overal en altijd

Of je nu aan het chillen bent aan het zwembad of je bent verstopt in een hutje in het bos, zoek gewoon een stopcontact en je bent klaar om te gaan.

Geen kabels, geen gedoe

Transparant – wat je ziet is wat je krijgt. Geen papierwerk, geen technici nodig en geen ingewikkelde installatie. We passen ons aan je behoeften aan, want met TADAAM kun je je abonnement zelfs op elk moment pauzeren.

Onbeperkt = Onbeperkt

Vergeet internetlimieten. Met TADAAM kun je binge-watchen zoveel je wilt zonder je zorgen te maken over je rekening. Wil je meer weten over ons onbeperkt internet?

Levering de volgende dag

Ons product biedt zo’n flexibiliteit dat het zonde zou zijn om te lang zonder te moeten. Daarom bieden we levering de volgende dag en gebruik ter plaatse.

Wie is TADAAM?

TADAAM, een levendig merk binnen de Telenet Group, is een innovatieve telecomprovider die internet- en televisieabonnementen aanbiedt via mobiele technologie. In onze zoektocht om telecom te vereenvoudigen, brengt TADAAM een verfrissende, rebelse geest naar het ecosysteem van Telenet, door te pleiten voor gemak en vrijheid in internet- en tv-diensten.

Ons concept is eenvoudig maar krachtig: huishoudens verbinden met internet en tv via mobiele netwerken. Het is een onmiddellijke verbinding met de wereld, waar je ook bent.