NO TIES NO LIES

Wij zijn van mening dat toegang tot televisie of internet niet gepaard mag gaan met kabels, technici, papierwerk of kleine lettertjes. TADAAM. No ties, no lies.

Wat is TADAAM?

TADAAM is internet en televisie over het mobiele netwerk. Geen kabels en geen techniekers meer nodig. Het is een snelle internet- en tv-verbinding die je overal volgt.

HET ENIGE DAT JE NODIG HEBT IS EEN STEKKER

Het enige dat je nodig hebt voor TADAAM zijn 2 stekkers. Eén om de modem aan te sluiten en een andere om de tv-box aan te sluiten. TADAAM maakt gebruik van mobiele technologie, dus geen coax of vDSL kabels meer nodig. Gebruik het overal op een apparaat naar keuze.

WIFI ZONDER GRENZEN

TADAAM geeft je de vrijheid om je internet overal mee naartoe te nemen. Als er elektriciteit is, geeft TADAAM je WiFi. En je kan er zoveel van gebruiken als je wilt: we hebben geen volumelimieten!

TV OP ELK APPARAAT

Je kan TADAAM TV kijken op de meeste populaire apparaten. Er is geen limiet op het aantal apparaten waarop je de app kunt gebruiken. Maximaal 3 streams kunnen tegelijkertijd worden gestart in ons Premium-pakket. Je kan genieten van 30+ kanalen in HD die je live kunt bekijken, pauzeren en opnemen.

WIE ZIJN WIJ??

TADAAM is een Telenet-venture dat de mogelijkheden van fixed-wireless access verkent. We hebben een groot en eenvoudig idee: zowel je huis als je televisie verbinden via het mobiele netwerk. Geen kabels, geen contract, geen techniekers. Directe verbinding met de wereld. En omdat innovatie een belangrijke waarde is bij Telenet, heeft TADAAM de vrijheid om te experimenteren met technologieën en bedrijfsmodellen met volle steun van de groep.

 

Telenet BV – Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen – BTW BE 0473.416.418 – RPR Antwerpen, afd. Mechelen