WIE ZIJN WIJ?

We believe access to television or the internet should not involve cables, technicians, paperwork or small print.

TADAAM. No ties, no lies.

Meet the team

Stijn Lefebure

Venture lead AKA Barankada

Barakanda wie? Nee hoor, je krijgt Stijn als waardige vervanger. De Venture lead en amateurwielrenner houdt wel van een irrelevant geheimpje. Zo verklapte hij ons dat “racecar” hetzelfde woord is als je het omdraait. Dat is waarschijnlijk een weetje dat hij heeft van zijn favoriete TV-programma ‘De Ideale Wereld’. Hij omschrijft zichzelf als een kombucha drankje: eenvoudige ingrediënten en een old-school aanpak!

Kristof Vanhuffel

Product Lead AKA The All Around Man

Wanneer hij niet druk bezig is met elk mini detail van je TADAAM-modem te verfijnen, dan is hij waarschijnlijk voetbal aan het kijken. De All Around Man heeft een speciaal plekje in zijn hart voor voetbal en zijn familie, maar waarschijnlijk nog een specialer plekje voor TADAAM. Sommigen beweren dat hij de magische modem zelfs beter kent dan zijn eigen gezin. Naast de MyTADAAM app, vind je hem het meest op de Eleven app. Kristof is namelijk een ‘alleen serieuze apps op m’n gsm 😊’-man.

Kristien Vercruysse

Marketing & Communication Lead AKA Katlyn Foster

Net zoals de kandidaten van ‘De Mol’, is Kristien wel een waaghals. Marketingplannen en strategische communicatie visies, Kristien heeft ze allemaal in haar achterzak zitten. Ben je op zoek naar de ultieme woorden om de TADAAM-boodschap te verspreiden? Kristien is er sowieso al lang mee bezig, Katlyn Foster style! Deze globetrotter is altijd op zoek naar de hotste steden op the Urban Journalist om de wereld te verkennen. Maar wat haar écht blij maakt is Japanse sushi of een Canary Islands coffee cocktail Barraquito.

Berk Baki

Technical Lead AKA Babe

Onze Technical Babe – uhm, we bedoelen Lead – Berk plakt het liefst een hele dag aan zijn
TADAAM TV app. Dat kan niet altijd, daarom zorgt hij op een gewone werkdag voor alle technische gezelligheid. Dan hebben we het natuurlijk niet over de ‘heb je het al eens uit- en aangezet’-dingen. Berk heeft technische codes in zijn vingers die zelfs jij én je oma niet zouden begrijpen. In zijn vrije tijd laadt Berk graag wat vitamine D op aan zee, maar gamen, tekenen en muziek produceren zijn ook wel zijn ding. Berk zijn levensadvies? Doe maar lekker wild!

Ricardo Spagnuolo

Customer Service Coordinator AKA Chill Man

De skill om te alle tijde koel te blijven, komt goed van pas als je klanten helpt. Maar pas ‘s nachts op voor Ricardo. Dan gebruikt hij tijdens het online gamen zijn strafste strategieën en pure skills om zijn tegenstanders zonder genade te vernietigen! Andere hobby’s? Gotham kijken en door 9GAG scrollen (of Tinder 🤭).

Gianni Lootens

Klantenservice Coördinator AKA Super Gigi

Overdag staat Gianni altijd klaar voor de klanten. Nadien houdt hij ervan om de dag af te sluiten in stijl met ‘frietjes van de frituur’ of een ijskoud biertje. Net als Super Gigi is hij een meester in het omzetten van een doodgewoon gesprek in iets memorabels. Deze man houdt ook van een stevige gamesessie (of het bekijken ervan op Twitch). Zijn favoriete tv-programma? Gomorra.

Leen Dehaene

Scrum Master AKA Pippi Longstocking

Is het Pippi Langkous? Neen, het is “Ons Leen” hier die instaat voor (werk)plezier. Leen heeft als Scrum Master heeft ze altijd de touwtjes stevig in handen, zodat het TADAAM team in al zijn glorie kan floreren! Toegegeven, ze is niet zo’n fan van apps, maar ze houdt er wel van om “Lupin” eens goed te binge-watchen. Wanneer onze Scrum Master niet aan het heersen en verdelen is, houdt ze van reizen, dineren met vrienden, dieren trainen en Aquagym.

Wij zijn er voor je omdat we geloven dat iedereen internet- & TV-toegang verdient zonder gedoe.

TADAAM. BRENGT JE ER SNELLER.

Internet & TV installeren zou eenvoudig moeten zijn. Geen kabels, technici, papierwerk of kleine lettertjes. Het moet snel en flexibel zijn. Wij bieden je een plug & play installatie van internet & TV die je volgen naar eender welke plek in België. Een echte on-the-spot verbinding met de wereld dus. Samen met onze partners zijn innovatie en disruptie een prioriteit. We zoeken non-stop naar manieren om nóg verder te gaan met je vaste draadloze verbinding in de geconnecteerde wereld van entertainment.