WIE ZIJN WIJ?

We believe access to television or the internet should not involve cables, technicians, paperwork or small print.

TADAAM. No ties, no lies.

Meet the team

Kristof Vanhuffel

TADAAM Lead

Je TADAAM-verbinding is waarschijnlijk al aan het boomen, want Kristof is van de partij! Hij gaat nergens heen zonder zijn TADAAM en is altijd bezig om elk detail van je magische modem te finetunen. Hij zou er waarschijnlijk ook mee richting het universum vliegen in de Millennium Falcon als het kon, want dat wil toch i-eeeedereen? 😏 

 Kristien Vercruysse

Head of Marketing & Communications

Draai je bureaustoel maar om voor de enige echte TADAAM’er met de ultieme T-factor! Kristien heeft sowieso meer dan 24 uur in één dag. Zo vind je haar elke ochtend in de fitness en zie je ze daarna vliegen richting kantoor om alles wat met TADAAM’s merk en marketing te maken heeft uit te spitten als geen ander. Da’s nog lang niet alles, want Kristien zorgt ook nog eens voor het reilen en zeilen van het hele marketingteam! Haar pauzes spendeert ze daarom het liefst op Urban Journalist, want een dag niet uitkijken naar de volgende trip met haar TADAAM, is een dag niet geleefd! 

 Berk Baki

Head of Technical

Komt dat zien, komt dat zien, de drijvende kracht achter de technologische ontwikkeling van TADAAM: Berk! Deze kattenfluisteraar kan je alles vertellen wat je (niet) hoeft te weten over miauwen, en nog veel meer over programmeren. Hij wisselt zijn toetsenbord ook graag in voor een spelconsole of zijn DJ booth, een manusje van alles dus, da’s een feit! Leen Dehaene

Head of Mission Control

Je zag haar waarschijnlijk niet binnenkomen, want Leen heeft ongeziene ninja-skills en die gebruikt ze vooral om iedereen bij TADAAM te begeleiden zodat ze het beste uit zichzelf halen! Die ninja-persoonlijkheid is ook Leen haar geheime kracht voor haar game sessies én haar succesvolle dierentraining (wat kan deze vrouw niet?). Benieuwd hoe ze dat in godsnaam allemaal voor elkaar krijgt? Vraag haar eens naar ‘de kracht van de ademhaling’, ‘t is haar geheime wapen! 

Romina Taeymans

Head of Customer Operations

Altijd op zoek naar TADAAM-plezier en de perfecte customer care flow: dat is Romina voor ons. Haar hoofd draait elke dag op volle toeren om de klantenservice te verbeteren en ze zou haar dierbare TADAAM durven verkopen voor de ultieme SIMS-cheat code, alhoewel eindeloos scrollplezier op Instagram Reels ook niet slecht is als je ‘t haar vraagt. Romina for the win! Emilija Mantrimaite

Marketing Campaign Officer

Alle smartphone flashlights aan voor de enige echte Junior Growth Marketeer: Emilija. Deze go-getter is al klaar met haar to-do lijstjes voordat je haar nog maar om iets gevraagd hebt en daarom is zij de uitverkorene om de vakjes voor alle next-level TADAAM-marketing campagnes af te vinken. Als ze niet bekend wordt om haar impulsieve beslissingen, dan wordt ze dat waarschijnlijk wel om haar filmfotografie of haar rolschaatstrucjes, daar bestaat geen twijfel over! 

  Semya Verlinden

Digital Media Officer

Maak kennis met Semya: professioneel feedscroller overdag en selfmade miljardair wanneer de zon onder gaat, vooral in haar dromen. Deze social media-goeroe is (niet zo stiekem) verslaafd aan TikTok en heeft er elke trend gezien. Scrollen doet de bezige bij ook aan haar bureau waar ze losgaat op de TADAAM-socials, de influencer branding en de e-mailmarketing. Wanneer ze niet aan haar bureau zit, ligt ze waarschijnlijk ergens te chillen in de Ardennen met haar TADAAM (of is ze helemaal het tegenovergestelde aan het doen want dit Duracel-konijn doet het eigenlijk nooit rustig aan)! Michael Magalhães dos Santos

Customer Success Engineer

Als wij ‘klanten’ zeggen, roept Michael spontaan ‘SUCCES’! De persoonlijke missie van onze Customer Success Engineer is om de redder in nood te zijn voor alle eerstelijnsadviseurs. Gossip Girl is niets in vergelijking met hem, want Michael is altijd de eerste met de sappigste nieuwtjes over het leven @ TADAAM en deelt ze graag met iedereen op kantoor! Na zijn wekelijkse sessie nieuwtjes, klokt hij uit om zich gezellig voor de TV te zetten, het liefst met een kommetje ijs in de ene hand en een mimosa in de andere.

Jasmin Maus

Customer Success Engineer

‘t Leven bij TADAAM, dat is lachen, gieren, brullen omdat Jasmin onze persoonlijke peace warrior is. Zij bouwt bruggen, waar er zelfs geen water is, en zorgt voor ondersteuning in elk team zodat iedereen met plezier naar kantoor komt. Customer care, IT en marketing: allemaal zien ze haar graag komen voor een veel te gezellige babbel of om te smullen van haar ongezien lekkere koekjes. Eén ding is zeker: Jasmin weet wat the Smooz life is! 

 Gianni Lootens

Customer Success Engineer

Overdag staat Gianni altijd klaar voor de klanten. Nadien houdt hij ervan om de dag af te sluiten in stijl met ‘frietjes van de frituur’ of een ijskoud biertje. Net als Super Gigi is hij een meester in het omzetten van een doodgewoon gesprek in iets memorabels. Deze man houdt ook van een stevige gamesessie (of het bekijken ervan op Twitch). Zijn favoriete tv-programma? Gomorra.

Wij zijn er voor je omdat we geloven dat iedereen internet- & TV-toegang verdient zonder gedoe.

TADAAM. BRENGT JE ER SNELLER.

Internet & TV installeren zou eenvoudig moeten zijn. Geen kabels, technici, papierwerk of kleine lettertjes. Het moet snel en flexibel zijn. Wij bieden je een plug & play installatie van internet & TV die je volgen naar eender welke plek in België. Een echte on-the-spot verbinding met de wereld dus. Samen met onze partners zijn innovatie en disruptie een prioriteit. We zoeken non-stop naar manieren om nóg verder te gaan met je vaste draadloze verbinding in de geconnecteerde wereld van entertainment.