Hulp en ondersteuning

TADAAM heeft een eenvoudige filosofie: zowel je internet als je TV verbinden via het mobiele netwerk. Geen kabels en geen techniekers meer nodig: het is een snelle internet- en TV-verbinding die je makkelijk overal meeneemt. Het enige wat je nodig hebt voor TADAAM? 2 stopcontacten: één om de modem en één om de TV-box aan te sluiten. Gebruik het overal op een apparaat naar keuze.
TADAAM maakt gebruik van mobiele technologie, dus je hebt geen coax of vDSL kabels meer nodig. Dat is handig, want zo kan je gewoon eenvoudig zelf je internet en TV installeren. Geen gedoe met weken wachten op je nieuwe internetprovider. Het TADAAM-pakket bestaat uit een modem en onze eigen mediaspeler. De modem van TADAAM is draadloos verbonden met het mobiele netwerk en voorziet je woning van draadloos plug-and-play internet waar en wanneer je maar wil. Hoe? Onze modem zet 4G-signaal om in WiFi. De mediaspeler heeft de correcte software voor de ultieme plug-and-play-ervaring. Je hoeft enkel de mediaspeler te verbinden met het TADAAM-netwerk en… genieten maar.
Veel heb je niet nodig:
  1. 2 stopcontacten: één voor je modem en één voor je mediaspeler
  2. een TV-toestel met een HDMI-aansluiting
Sluit je mediaspeler aan je TV, verbindt je mediaspeler met het TADAAM-netwerk en geniet zorgeloos van TV en internet! Gedaan met onnodige kabels. Niet zeker of er op jouw locatie voldoende mobiel bereik is? Contacteer dan onze support en vraag het na.
Je kan genieten van de TADAAM-ervaring door te bestellen via onze website. Binnen 1-2 werkdagen bij jou thuis geleverd. Het is niet mogelijk om TADAAM telefonisch te kopen of in een Telenet-winkel.