Hulp en ondersteuning

TADAAM heeft 3 abonnementen: TADAAM Standard, TADAAM Premium en TADAAM Platinum.   Met TADAAM Standard surf je tegen 30 Mbps U/D en kijk je 1 stream tegelijkertijd. Met TADAAM Premium geniet je van 50 Mbps U/D en kan je op 3 schermen tegelijkertijd streamen. Met TADAAM Platinum geniet je van 100 Mbps Downlink en 50Mbps Uplink en kan je op 3 schermen tegelijkertijd streamen.
TADAAM internet werkt overal in België. We bieden geen roaming aan. Je kan je persoonlijke situatie raadplegen op de dekkingskaart van de telecom regulator BIPT. Omdat de verbinding via het mobiele netwerk van TADAAM een stuk sterker is dan op een mobiele telefoon, is deze kaart niet in alle gevallen betrouwbaar. Heb je nog twijfels? Aarzel niet om advies te vragen aan onze support. TADAAM is bovendien altijd opzegbaar.
De plaats van je modem bepaalt voor een stuk je internetsnelheid. Je plaatst je modem best zo dicht mogelijk bij een raam en ook best aan de kant zo dicht mogelijk bij de antenne. Nog twijfels over beste locatie in je woning? Gebruik onze TPS app (App Store / Play Store), deze zal je helpen de beste plaats in je woning te bepalen voor de modem.
TADAAM heeft een snelle verbinding van 30 of 50 Mbps Uplink/Downlink die je overal kan meenemen, met een ongelimiteerde downloadlimiet. Om alle TADAAM klanten een zo optimaal mogelijke internetervaring te geven zonder onnodig te moeten ingrijpen met volumebeperkingen, is er een Fair Use Policy. Die kan van toepassing zijn vanaf je 300GB per maand hebt gebruikt. Geen reden tot paniek, ook voor een veeleisende streamer is 300GB meer dan voldoende. Je volume blijft onbeperkt, we brengen enkel je snelheid een beetje terug als andere TADAAM-klanten hinder zouden ondervinden. Ga naar de pagina over Fair Use Policy voor meer informatie.
Vanaf nu is het mogelijk om je WiFi-netwerk aan te passen als het verkeer op dat kanaal te hoog is. Hoe? Surf naar je ‘MyTADAAM’-account. Onder ‘internet’ zal je een lijst met verschillende kanalen kunnen raadplegen. In die lijst krijg je te zien hoeveel WiFi-netwerken er verbonden zijn op de verschillende kanalen, opgesplitst in 2.4 en 5Ghz. Zo kan je kiezen op welk kanaal jouw TADAAM modem moet opereren om de TADAAM internet-ervaring te optimaliseren.
Heb je juist je TADAAM modem ontvangen en krijg je deze niet aan de praat? Heb je een rood lichtje op je modem? Check dan even of de SIM kaart goed in de modem zit. Het kan namelijk zijn dat deze niet goed ingestoken is. Haal de SIM er even uit, check de juiste manier om de SIM er in te steken en duw deze diep genoeg tot je een kleine klik hoort en herstart de modem. Heb je je modem al een tijdje en zie je nu plots een rood lichtje? Bekijk dan even in MyTADAAM of je abonnement nog actief is. Misschien is je betaling niet gelukt. Breng dit even in orde en je bent onmiddellijk weer vertrokken.