EEN NIEUWE NEXT LEVEL TV APP

Een kleine stap voor een TADAAM’er, maar een grote stap voor de technologie: de nieuwste TADAAM TV app. Na 3 jaar leuke dingen, gekke dingen, is het tijd voor een grootse show. Een spiksplinternieuwe TADAAM TV app gaat je TV-leven ondersteboven gooien. Houd je enthousiasme wel nog heel even in, want dit is wat je nog moet weten over je digitale newbie:

NL

EINDELOOS LANG TV KIJKEN AUB!

Een nieuwe app, dat is *for obvious reasons ook een frisse look helemaal en alleen voor jou. Je krijgt niet alleen iets moois om naar te kijken, maar ook een zotte upgrade! De app stabiliteit verbeterde en dat geldt ook voor de opname-optie. Al die opname-, stabiliteit- en TV signaal-errors? Da’s helemaal verleden tijd! Nu neem je op en herbekijk je tot je erbij neervalt. (Ja, ook de 5de heruitzending van Friends, die is helemaal van jou!) 

Je favoriete nieuwe films en TV-series kijken wordt ook een pak makkelijker. Dat is omdat je handige zwembanen in je app krijgt en nee *ha-ha* die zijn niet om je baantjes te trekken, maar om in minder dan 3 seconden je TV-gids te checken. Is dat het enige? Tuurlijk niet! Je kijkt naar meer dan 30 HD zenders waar je ook heen gaat! Binge-sessies op je road trips? Come to mama!

 

GIF2

READY? SET? UPDATE!

Voordatje klaar bent voor deze zotte innovatiedingen, moet je enkel nog deze 4 stappen doorgaan:

  • Je TADAAM TV box doet de update automatisch. 
  • Je smartphone en tablet check je zelf door automatische updates toe te laten op je apparaten of de update handmatig te doen via je app store.
  • Het is belangrijk om al je apparaten tegelijk te updaten, anders verlies je misschien opnames die niet meer gesynchroniseerd zijn met je andere apparaten. 
  • Zodra je klaar bent met de updates, log je best opnieuw in om het proces te voltooien op al je apparaten, ook je TADAAM TV box.

 

Voila, dan is het grote moment daar: genieten van de nieuwe app!