12 beste apps op de TADAAM TV Box

De TADAAM TV Box niet zomaar een box. Het transformeert eender welk simpel scherm in een Smart TV. Maar uit die miljoenen apps die beschikbaar zijn, welke zijn nu echt de moeite waard? Naast YouTube en Spotify, zijn er nog veel meer verrassende apps die je kan gebruiken op Android TV. Ontdek de 12 beste apps, allemaal beschikbaar op je TADAAM TV Box – en dus rechtstreeks op je televisie!

In de categorie: entertainment

1. TRILLERTV

Als er iets gebeurt in de boks- of worstelwereld, dan zie je het als eerste op TrillerTV! Stream alle duels van MMA, boksen, Pro Wrestling tot Bare Knuckle Fighting en gevechtssporten – gratis en pay-per-view. Gemakkelijk te kijken op je TV met de TrillerTV app, via jouw TADAAM TV box.

2. NHL, MLB EN NBA

Waar zijn die sportfans? Met NHLMLB of NBA stream je jouw favoriete sportwedstrijden voor een jaarlijks bedrag (ook de matchen die niet lokaal uitgezonden worden)! Deze 4 apps zijn jouw go-to om hockey, voetbal, baseball of basketbal te bekijken. Van nieuws tot scores, statistieken, tickets, stadium info en hoogtepunten; het zijn de enige apps die je nodig hebt om jouw innerlijke sportfanaat naar buiten te laten komen. In plaats van dure abonnementen te nemen, download je als grote sportfanaat gewoon deze apps en zit je sowieso goed.

In de categorie: live TV & TV on demand

3. DISNEY+

Deze mag niet in het lijstje ontbreken. Natuurlijk is
Disney+ ook beschikbaar op onze TADAAM TV Box! Ga lekker Lady & de Vagebond streamen terwijl je spaghetti eet, of verlies jezelf in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan…

4. YOUTUBE

Nog een life hack! Bekijk elke video ooit gemaakt op YouTube bekijken met de TADAAM TV Box. Ontdek tutorials, carpool karaoke en de nieuwste videoclips van je favo artiest op groot scherm.

5. YOUTUBE KIDS

Vind je het moeilijk om met originele ideeën op de proppen te komen om de jongsten in huis te entertainen?
YouTube Kids houdt je kinderen bezig én je hoeft niet elke minuut van de dag in de gaten te houden wat ze juist aan het bekijken zijn. Dat is nog eens een win-win!

6. STREAMZ

Fan van Vlaamse klassiekers? Bekijk je favoriete klassiekers én exclusieve Vlaamse fictie op jouw TADAAM TV Box met Streamz & Streamz+. De app biedt daarbovenop ook een breed scala aan populaire internationale series, waaronder bekende HBO series. Streamz is eigenlijk gewoon de Vlaamse versie van Netflix!

7. TWITCH

Van games tot muziek en veel verder. Kijk hoe gamers Minecraft spelen, Fortnite, PUBG, FIFA 21, League of Legends en meer met de Twitch app. Live chat tijdens elk spel, zodat je kan praten met andere kijkers over de hele wereld. Als dat geen entertainment is!

8. PRIME VIDEO & AMAZON PRIME

Bekijk duizenden films, series en all-time klassiekers, aanbevolen voor jou, inclusief Amazon Originals op de Prime Video app. Koop of huur films uit meer dan 100.000 opties, inclusief de nieuwste producties fresh out of Hollywood. De goedkoopste video streamingdienst die er is ($2,99/maand)!

In de categorie: muziek 

9. SPOTIFY

Wist je dat Spotify nog beter is op groot scherm? Transformeer jouw woonkamer in een karaoke keet en bekijk de lyrics van vrijwel elk nummer op het grote scherm. Of zet wat rustige pop op terwijl je thuis werkt, aan jou de keuze!

In de categorie: productiviteit

10. TVUSAGE

Hou het ‘bingen’ onder controle en verhoog je productiviteit! Je kan een heleboel statistieken zien met de
tvusage app, zoals je dagelijkse en wekelijkse gebruik. Met deze app zet je gemakkelijk een limiet op je dagelijkse schermtijd en krijg je een reminder wanneer het welletjes is geweest voor vandaag. Daarnaast kan de app elke Android TV app lokaliseren (handig als je kinderen hebt!) en apps uitsluiten als je het gebruik wil opvolgen. Het is eigenlijk zoals schermtijd op je GSM, maar voor je TV.

In de categorie: entertainment

11. KITCHEN STORIES

Vind je het moeilijk om recepten te volgen? Moet jij altijd maar opnieuw en opnieuw de instructies lezen? Leer koken met de gratis app Kitchen Stories. Kitchen Stories legt met foto’s en video’s stap voor stap uit hoe je aan de slag moet.

12. CALM

Voel je je niet echt ontspannen na het kijken van je favoriete shows? Probeer Calm voor Android TV, de ultieme ontspannende app die je meeneemt naar serene landschappen met rustgevende geluiden. Helemaal into mindfulness? Dan zal het brede aanbod aan meditatie sessies je versteld doen staan. Moeite met inslapen? Calm’s Sleep Stories voeren je mee naar dromenland. Ohmmmm…

Ongelimiteerd entertainment met de TADAAM TV Box

Met de TADAAM TV Box en deze geweldige apps zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu op zoek bent naar entertainment, productiviteit of ontspanning, je TADAAM TV Box heeft alles wat je nodig hebt om je kijkervaring te verbeteren. Dus waarom wachten? Begin vandaag nog met ontdekken!

Ontvang de nieuwste stories in je inbox