TADAAM’s Spooky Serie Line-up voor Halloween!

Het spookachtige seizoen, zo dichtbij,

Waar angst zich roert, onder de maan zo vrij.

In het domein van schrik, mysterie vindt z’n kracht,

Wacht een avond vol terreur, in de donkere nacht.

Doch vrees niet, TADAAMer, de duisternis verplicht,

Met enge shows verlichten we je gezicht.

Halloween is gearriveerd, in de nacht zo klein,

Met TADAAM’s griezelseries, zal het broekplassen zijn.

We weten niet wat enger is: onze dichtkunst of dit seizoen? 🎃 Hoe dan ook, tijd om jezelf te trakteren, want Halloween staat voor de deur. We hebben een lijst samengesteld van enge series om je te doen beven en rillen. Of je nu Halloween op de 31e viert of het rustig aan doet op de 1e november (Hallo, nationale feestdag!)… We got you!

 

The Fall of the House of Usher – Netflix 🏚️

Maak je klaar voor een huiveringwekkend familiedrama… Elk van zijn kinderen ondergaat een mysterieus en dodelijk lot, en z’n duistere verleden haalt hem in: Het verhaal van Roderick Usher, de louche farmaceutische CEO, en z’n familie. Deze Netflix-horror, geïnspireerd door Edgar Allan Poe, zal je op het puntje van je stoel houden. Met een totale kijktijd van 493 minuten, heb je genoeg tijd voor 387 rondjes gillen en schreeuwen! Durf jij de geheimen binnen het huis van Usher te onthullen?

Bekijk de trailer hier!

The Last of Us – Streamz 🧟

Zombies, een apocalyps, een dodelijk virus, queer love en een rollercoaster vol emoties… Wat wil je nog meer deze Halloween? “The Last of Us” op Streamz belooft je een epische horrormarathon. Met een totale kijktijd van 510 minuten heb je net genoeg tijd om je snoepvoorraad binnen te steken en drie zombie-apocalypsen te overleven.

Bekijk de trailer hier!

Goosebumps – Disney+ 👻

Nostalgia alert! Goosebumps op Disney+ brengt je favoriete klassieke griezelverhalen weer tot leven. Gebaseerd op de huiveringwekkende boeken van R.L. Stine, belooft het veel plezier voor jong en oud. Met afleveringen van maar 22 minuten, kun je een heel seizoen kijken tussen je Trick-or-Treating rondes.

Bekijk de trailer hier!

Them – Amazon Prime 🏡

Them is een limited series op Amazon Prime die het leven van een zwarte familie anno jaren 50 in Amerika verkent. De familie verhuist van North Carolina naar een volledig witte wijk in Los Angeles, tijdens de periode die bekend staat als ‘The Great Migration’. Het idyllische huis van de familie wordt het epicentrum waar kwaadaardige krachten – zowel aardse als bovenaardse.

Bekijk de trailer hier!

 

Dus pak je TADAAM, dim de lichten en maak je klaar voor een Halloweenathon die ervoor zal zorgen dat je wekenlang onder je bed checkt voor monsters! 🎃👻

Stay spooky, stay safe.