14 beste apps op de TADAAM TV box

De TADAAM TV box is geen gewone box. Het is een toestel waarmee je letterlijk elke beschikbare app kan downloaden. Nu vraag je je af… Met miljoenen apps in de Google Play Store, welke apps zijn de moeite? Naast YouTube en Spotify zijn er nog verrassende apps die je op je Android TV kan gebruiken. Maak kennis met de 14 beste apps, allemaal beschikbaar op jouw TADAAM TV box – en dus, rechtstreeks op jouw TV!

IN DE CATEGORIE: SPORT

1. FITE

Als er iets gebeurt in de boks- of worstelwereld, dan zie je het op FITE! Stream alle duels van MMA, boksen, Pro Wrestling tot Bare Knuckle Fighting en gevechtssporten – gratis en pay-per-view. Makkelijk te kijken op je TV met de FITE app, via jouw TADAAM TV box.

2. NHL, NFL, MLB EN NBA

Waar zijn die sportfans? Met NHLNFLMLB of NBA kan je jouw favoriete sportwedstrijden voor een jaarlijks bedrag streamen (ook die matchen die niet lokaal uitgezonden worden)! Deze 4 apps zijn jouw go-to plek om hockey, football, baseball of basketbal te bekijken. Van nieuws tot scores, statistieken, tickets, stadium info en hoogtepunten; het zijn de enige apps die je nodig hebt om jouw innerlijke sportfanaat naar buiten te laten komen. Grote sportfans zullen blij worden van het aanbod, want het heeft enkel de kanalen die je écht wil.

3. SOFASCORE

Met SofaScore kan je live scores bekijken, resultaten en statistieken van meer dan 20 sporten, 5000 liga’s en toernooien. En er is meer! Je kan het gewoon projecteren op groot scherm via je TADAAM TV box. Zo ben je als eerste op de hoogte wie gescoord heeft en krijg je gedetailleerde statistieken over spelers en sportevenementen.

IN DE CATEGORIE: LIVE TV & TV ON DEMAND

4. DISNEY+

Deze kennen jullie allemaal! Proximus mag nog zoveel exclusiviteit schreeuwen, wij weten dat the Big Mouse van TADAAM houdt. Natùùrlijk is Disney+ beschikbaar op onze TADAAM TV BOX. Ga lekker Lady & de Vagebond streamen terwijl je spaghetti eet, of verlies jezelf in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan

5. YOUTUBE

Nog een life hack! Je kan elke video ooit gemaakt op YouTube bekijken met de TADAAM TV box. Ontdek tutorials, carpool karaoke en de nieuwste videoclips van je favo artiest op groot scherm.

 6. YOUTUBE KIDS

Na dagenlang in quarantaine is het wellicht moeilijk om met originele ideeën op de proppen te komen om de jongsten in huis te entertainen. Met YouTube Kids hou je je kinderen bezig, en moet je niet elke minuut van de dag in de gaten houden op wat voor app ze zitten. Dat noemen we een win-win.

7. STREAMZ

Vers van de pers, en wij vinden hem geweldig! Kijk volledig exclusief naar Vlaamse fictie (klassiekers en gloednieuwe content!) rechtstreeks op jouw TADAAM TV met de nieuwe streamingdienst Streamz & Streamz+. Oh, en Streamz heeft internationale series toegevoegd, inclusief de wereldberoemde HBO series. Een Vlaamse Netflix, dus (voor maar €11,95/maand).

8. TWITCH

Van games tot muziek en veel verder. Kijk hoe gamers Minecraft spelen, Fortnite, PUBG, FIFA 21, League of Legends en meer met de Twitch app. Live chat tijdens elk spel, zodat je kan praten met andere kijkers over de hele wereld. Als dat geen entertainment is!

9. PRIME VIDEO & AMAZON PRIME

Met de Prime Video app voor Android TV van Amazon Prime kan je duizenden films, series en all-time klassiekers bekijken, aanbevolen voor jou, inclusief Amazon Originals. Koop of huur video’s uit meer dan 100.000 opties, inclusief de nieuwste producties fresh out of Hollywood. De goedkoopste video streamingdienst die er is ($2,99/maand).

Ontvang de nieuwste stories in je inbox

IN DE CATEGORIE: MUZIEK

10. SPOTIFY

Wist je dat Spotify nog beter is op groot scherm? Maak van jouw weekend een waar feest! Of zet een rustgevende afspeellijst op terwijl je van thuis werkt, jij beslist!

IN DE CATEGORIE: PRODUCTIVITEIT

11. TVUSAGE

Verander een slechte “binge”-gewoonte in een minder schadelijke voor je productiviteit! Je kan een heleboel statistieken zien met de TVUsage app, zoals je dagelijkse en wekelijkse gebruik. Je kan ook een limiet zetten op je dagelijkse schermtijd en reminders krijgen als het tijd is om te stoppen met TV kijken. Daarnaast kan de app elke Android TV app lokaliseren (handig als je kinderen hebt!) en apps uitsluiten als je het gebruik wil opvolgen. Het is eigenlijk zoals schermtijd op je GSM, maar voor je TV.

12. NORDVPN

Een VPN app installeren op je Android TV is een goed idee, omdat je daarmee content kan bekijken die in jouw regio niet beschikbaar is. Als je verbonden bent met een VPN, kan niemand zien welke websites je bezoekt of welke bestanden je downloadt. Je kan HBO Now, ESPN, BBC iPlayer of eender welke apps die niet alles laten zien in jouw regio (zoals YouTube, Netflix en Disney+). Open je VPN app, selecteer het land van waaruit je content zou willen bekijken en geniet!

IN DE CATEGORIE: ENTERTAINMENT

13. KITCHEN STORIES

Leer koken met de gratis app Kitchen Stories. Vind je het moeilijk om recepten te volgen? Moet jij altijd maar opnieuw en opnieuw de instructies lezen? Kitchen Stories legt met foto’s en video’s stap voor stap uit hoe je aan de slag moet.

14. CALM

Heb je al jouw opnames gezien, maar voel je je nog niet ontspannen? Probeer Calm voor Android TV, een relaxatie app met zowel geluiden als taferelen. Kies een van de bewegende beelden met geluid, zoals een uitizcht in de bergen, een verlaten strand of een mystieke fontein. Zet de taferelen makkelijk in full-screen. Ben je bezig met mindfulness? Dan is de mediatieseries op de app ideaal voor jou! En met Sleep Stories krijg je een verhaal voorgelezen voor bedtijd. Ohmmm…

HIER STOPT JOUW AVONTUUR NIET!

Nadat je TADAAM geïnstalleerd hebt, wat doe je? Juist, je checkt onze geweldige TADAAM app! De TADAAM TV box verandert elk scherm in een Smart TV. Als dat waar is, zou je meer moeten kunnen dan TV kijken, toch? Net zoals een Smart TV heeft de TADAAM TV box apps. Wist je dat je toegang hebt tot de volledige Google Play Store vanop je TADAAM TV? Neem snel een kijkje naar alle andere beschikbare apps.