APPLE & TADAAM TV: IT’S A MATCH!

TADAAM TV werkt op verschillende apparaten: onze eigen TV box, smartphones, tablets, Smart TV’s… Maar TADAAM kan ook het Apple ecosysteem de baas!

BEKIJK TADAAM TV OP JOUW IOS APPARAAT

De TADAAM app werkt perfect op alle iOS toestellen. Zoals je weet, heeft Apple een enorme familie producten. In tech termen noemen we dat een ‘ecosysteem’. Het betekent niet meer of minder dan dit: alle Apple toestellen zijn met elkaar verbonden, omdat ze een gemeenschappelijk netwerk gebruiken.

WAT BETEKENT DAT VOOR TADAAM GEBRUIKERS?

TADAAM is perfect te combineren met jouw Apple ecosysteem! TADAAM gebruikers kunnen makkelijk een opname beginnen kijken op het ene apparaat, en verder kijken op het andere. Je kan dus bijvoorbeeld TADAAM TV beginnen kijken op je iPad, maar als je dringend weg moet, kan je gewoon verder kijken op jouw iPhone. Allemaal dankzij multiplatform applicaties zoals de TADAAM app.

Hoe je dat doet? Fluitje van een cent! Installeer gewoon TADAAM op een iPhone, iPad, Apple TV of Apple Watch. Kies je programma, bekijk het live, of neem het op voor later. Vind de TADAAM app in de App Store.

Ontvang de nieuwste stories in je inbox

NIEUW! TADAAM OP APPLE WATCH

Net zoals met een Apple TV of iPhone, kunnen TADAAM gebruikers de app op een Apple Watch gebruiken. Dat betekent dat het vanaf nu nóg makkelijker is om TADAAM TV te kijken. Ken je dat gevoel dat de afstandsbediening niet binnen handbereik is, en net dan wil je je show pauzeren? Da’s verleden tijd! Geen Apple TV nodig voor set-up, enkel de TV box uit jouw TADAAM pakje.

Dat is hu-uge! Bedenk maar hoe simpel het wordt om je favoriete shows te bekijken, live of opgenomen. Wat kan je allemaal doen via de Apple Watch? Je krijgt alle vertrouwde functionaliteiten waar we zo dol op zijn, net zo handig als altijd! Pauzeren, hervatten, vooruit- en terugspoelen: alles kan direct vanaf je Apple Smart Watch. Maar er is meer!

  • Deel je WiFi via een QR-code.
  • Kom te weten wat iedereen aan het bekijken is op welk toestel.
  • Verander van kanaal of zap zoveel als je wil, onmiddellijk op jouw Watch.

Pauzeren, vooruit- en terugspoelen via je Apple Watch.

GEEN APPLE TV? GEEN PROBLEEM!

Met wat je nu weet over het Apple ecosysteem, denk je misschien: ik heb dan toch een Apple TV nodig om bijvoorbeeld te kunnen zappen vanaf mijn Apple Watch? Maar niets is minder waar. Natuurlijk kan je een Apple Watch verbinden met een Apple TV, maar de Apple Watch kan eigenlijk verbonden worden met veel verschillende toestellen. Vanaf je Apple horloge kan je TADAAM beheren op een iPhone, iPad, maar ook jouw TADAAM box. Sla je opnames op in de Cloud en kijk TV zoals jij het wil.

Dat geldt trouwens ook voor TADAAM TV in het algemeen. Ben je bang dat TADAAM niet werkt op jouw TV, omdat je geen Smart TV hebt? Nergens voor nodig! We verzenden in jouw pakje een plug & play TV box, die werkt op elke TV. Het hoeft geen Smart TV te zijn. Dankzij onze TADAAM box kan je van 30+ HD kanalen genieten, op een klein of groot scherm.

Side note: Deze functionaliteiten werken alleen op Apple Watch, en jammer genoeg niet op andere SmartWatch besturingssystemen

Gedaan met lopen naar je modem voor het WiFi wachtwoord. Toon de QR-code op jouw Watch!

DE TADAAM APP UIT DE APP STORE OP APPLE WATCH

Apps die al op je iPhone staan, worden automatisch op jouw Apple Watch geïnstalleerd. Je kan ze zien op het Home scherm.

Wil je TADAAM op jouw iOS toestel installeren? Volg deze stappen:

  1. Vanaf Home, klik op de App Store.
  2. Zoek TADAAM in de App Store en klik op de app.
  3. Druk op ‘Get’ om de app te downloaden. Log in met je Apple ID indien nodig. Onze app blijft automatisch up-to-date.

PAS DE WIJZERPLAAT VAN JE APPLE WATCH AAN

Wil je het nog makkelijker maken om TADAAM op te starten? TADAAM heeft ook een Complicatie! Personaliseer de Watch Face op je Apple Watch. Weet je niet zeker hoe een Complicatie werkt, of wat het is? Aan sommige wijzerplaten kun je speciale onderdelen – complicaties – toevoegen, zodat je direct bepaalde informatie kunt bekijken, zoals aandelenkoersen, de weersituatie of informatie over de TADAAM app bijvoorbeeld.

We zoeken altijd nieuwe manieren om de TADAAM app en onze diensten te verbeteren, en daarbij is jouw mening heel waardevol. Heb je extra functionaliteiten in gedachten voor de app op Apple Watch? Laat het ons weten, we horen graag je ideeën!