DE NIEUWE TADAAM FEATURES ZIJN ER!

TADAAM heeft zojuist een aantal fantastische updates gelanceerd die je leven nog makkelijker zullen maken! We hebben jouw gebruikservaring naar een hoger niveau getild zodat jij écht gerust de winter in kan. Dus zet je neer, pak een tasje thee & lees over onze technische updates die toch tof geschreven zijn. Here’s the scoop.

 

Pauzeer en reactiveer automatisch

We begrijpen het – het leven kan soms ingewikkelder zijn dan een hoop kabels achter je TV-kast. Soms heb je even behoefte aan een kleine pauze, zelfs van je internet- en tv-abonnement. We get that. Maar weer op gang komen na je digitale detox kan ook een heel gedoe zijn. En bij TADAAM staan we niet enkel voor geen kabels, maar ook voor geen gedoe. Nu kun je, wanneer je je TADAAM-abonnement pauzeert, eenvoudig de termijn kiezen. Zeg vaarwel tegen de zorgen over hoe je je abonnement moet heractiveren – het gebeurt automatisch. Handig toch?

Volg deze eenvoudige stappen:

 1. Pauzeer je abonnement
 2. Kies de termijn (tot 6 maanden)
 3. Boem! Je bent gepauzeerd
 4. Na je digitale siësta activeren we je automatisch weer

En het beste nieuws? Je kunt op élk moment weer in je TADAAM-leven duiken! Als je ons begint te missen en je wil weer genieten van je TADAAM internet & tv, klik dan gewoon op de knop ‘abonnement heractiveren’.

Refer a Friend

Het TADAAM ‘Refer a Friend’’-programma heeft een make-over gekregen. Ze is niet langer het verlegen seutje met een bril uit een jaren 80-film, nee. Nu is ze prom queen in spe met een grote haardos en nog grotere dromen. Je kan met het programma je vrienden uitnodigen om ook TADAAM te worden, en als ze 6 maanden verbonden blijven, krijg jij een hele maand gratis onbeperkt internet & tv.

Hier is de snelle how-to:

 1. Vind vrienden die beter internet & tv kunnen gebruiken
 2. Nodig die vrienden uit met een persoonlijke uitnodigingslink.
 3. Volg de vooruitgang van je vrienden, net als een professional gamer.
 4. Zodra je vrienden de 6 maanden mijlpaal bereiken, is het tijd om te vieren met een gratis maand

TADAAM Positioning App (TPS)

Heb je al gehoord van onze TADAAM Positioning App? Die heeft ook een make-over gehad! Nu is het vinden van de perfecte plek voor je TADAAM-modem nog eenvoudiger. Het is net als je WiFi-signaal verbeteren met de ultieme hack: Gewoon met je eigen twee handen. Het ding oppakken, en verplaatsen naar de perfecte plek. #DIY #HomeMade

Hoe doe je het? Makkelijk!

 1. Download TPS en log in (iOS & Android)
 2. Vind de perfecte T-plek
 3. Verplaats je TADAAM naar deze T-plek

Dat is het. Spannende tijden bij TADAAM! Probeer snel deze nieuwe functies en hou ons in ‘t oog voor meer updates in de toekomst.