TADAAM EXPLORE

Even volledig deconnecteren. Of toch niet helemaal.

DE VOORDELEN VAN TADAAM OP REIS.

Op roadtrip, gaan kamperen, hiken … Het lijkt wel alsof we het afgelopen jaar allemaal onze innerlijke Bear Grylls hebben gevonden. We zien het helemaal zitten. Natuur. Bomen. Frisse lucht. Alles erop en eraan. Laat maar komen. Maar eerlijk is eerlijk, de enige survival tutorial die we echt vanbuiten kennen is Survivor van Destiny’s Child. Misschien niet meteen de beste referentie … Geen idee hoe jij erover denkt, maar als er een manier is om even te deconnecteren, maar toch niet helemaal, dan zeggen wij daar geen nee tegen.

En daar heb je TADAAM voor. Het is gewoon gemaakt voor zulke trips. Dankzij deze kleine, witte doos heb je echt overal tv en internet. Er is slechts één survivaltip die je niet mag vergeten als je met TADAAM onbegane wegen gaat verkennen: neem een goede externe batterij mee. Dat is namelijk het enige wat je nodig hebt om je TADAAM-modem te laten werken. Als dat in orde is, zal hij vaak van pas komen.

Kijk Into the Wild in de wilde natuur.

Oké, oké, op basis van de plot – *spoiler alert*, hij gaat dood – is het misschien niet de beste film om in the middle of nowhere te kijken, maar daar gaat het niet om. Het punt is dat je de film kunt kijken – dramatische pauze – in the middle of nowhere. Je eigen openluchtcinema, wat denk je daarvan? Haal eenvoudigweg je draadloze TADAAM-modem boven, koppel hem aan je externe batterij en klaar is Kees. Als je niet aan het wildkamperen bent en er is een stopcontact in de buurt, dan kun je hem gewoon daaraan koppelen en de serie die je net voor je vertrek bent beginnen bingwatchen verder kijken.

Even verdwalen. Zonder de weg kwijt te raken.

Onverwachte uitkijkpunten, verborgen watervallen of gewoon eender welke plek die nog niet overal op Instagram heeft gestaan … Op stap gaan zonder vast plan is ongetwijfeld het allerleukste aan roadtrips of hiking. Maar zorg ervoor dat je bij dat ronddwalen niet in de problemen komt. Er zijn plaatsen waar de 4G al even betrouwbaar is als de survivalskills van Destiny’s Child. En daar heb je TADAAM voor. Neem dat kleine, witte doosje mee en met Google Maps vind je in een wip en een gauw de weg weer terug. Is opzettelijk verdwalen niet echt iets voor jou? Gebruik dan het internet van TADAAM voor je favoriete wandelapp.

Instagram. Of het is niet echt gebeurd.

Een beetje digitale detox is nooit slecht, maar sommige momenten zijn gewoon te goed om niet meteen te delen. Beelden van hoe je probeert om niet van je SUP-board te vallen of van je vrienden die er maar niet in slagen om hun Quechua pop-uptentje weer op te vouwen, die kun je niet niet delen, toch? Met TADAAM kun je ze eenvoudig uploaden op Instagram of TikTok. De mensen thuis zullen niets hoeven te missen en je kunt ook meteen even googelen hoe je dat tentje juist moet opvouwen.

Hoe heet dat? Een wegenkaart? Nog nooit van gehoord.

Er was een tijd dat mensen papieren wegenkaarten gebruikten om van punt A naar punt B te reizen. Yep, dat klinkt nogal prehistorisch. Het is al bijna zo achterhaald als al je mobiele data opgebruiken voor Waze. Spaar die data voor wanneer je ze echt nodig hebt en laat ons je de weg wijzen naar TADAAM.

 

Ja, mama, alles goed hier.

Aaaah natuurlijk, die verplichte “ja, mama, we leven nog”-videocall met je moeder, daar is geen ontkomen aan. Met TADAAM bestaat de conversatie tenminste niet volledig uit “je valt even weg” en “wat is er mis met mijn camera, ik zie je niet”. Graag gedaan.

P.S. Je kunt je mama ook gewoon niet vertellen dat je onze modem mee op reis hebt. Geen slechte optie, als je het ons vraagt.

Op stap met een soundtrack.

Of het nu is om de notoire The Hills are Alive-bergscène uit The Sound of Music na te spelen of om het geluid van die verdomde krekels te overstemmen tijdens jullie picknick, soms heb je onderweg gewoon muziek nodig. Met TADAAM ben je niet meer beperkt tot de mobiele data van je telefoonabonnement of de liedjes van Spotify die je op voorhand (al dan niet) gedownload had. Als je zin hebt in wat muziek – Survivor van Destiny’s Child bijvoorbeeld – klik dan maar gewoon op “play”. TADAAM zorgt voor de rest.

Als je door dit te lezen zin hebt gekregen om erop uit te trekken, dan hebben we goed nieuws voor je. We geven vier roadtrips weg via de sociale media van TADAAM. Surf naar onze Instagram-account of Facebook-pagina om te ontdekken wat je moet doen om er eentje te winnen.