Verhuizen naar een nieuw stekje? Perfecte timing voor een TADAAM-box!

Verhuizen kan veel stress met zich meenemen. Sla al het gedoe over en installeer je TV en internet zelf, zonder te wachten op een technieker!

Verhuizen kan veel stress veroorzaken: je moet je nieuwe adres aangeven bij de post, je elektriciteit- en gascontract veranderen, je verzekeringsmaatschappij inlichten, … Daar wil je geen onnodige wachttijden of afspraken met een technieker bij nemen. Wat als we zeiden dat er een manier was om al dat gedoe over te slaan en je TV en internet makkelijk zélf te installeren? TADAAM is snel en ongelimiteerd mobiel internet en TV, geleverd binnen de 24u.

NO CABLES, NO TIES, NO TECHNICIANS

Met TADAAM ben je online in no-time. Scrol naar hartenlust op sociale media of geniet van je favoriete TV-programma’s, nog voor je een sofa hebt om op te zitten!

Hoe word je TADAAM-klant? Plaats een bestelling op onze website en we gaan onmiddellijk aan de slag om hem te verwerken met de TADAAM modem en TADAAM-box. Bestel je je internet en TV-box voor 22u, dan staat je pakketje de volgende dag al aan je (nieuwe) voordeur.

Wat nu? Als je je pakketje ontvangen hebt, kan je direct je internet- en TV-connectie up-and-running hebben. Het enige wat je nodig hebt, zijn 2 stopcontacten: één voor je modem en één voor je box. Iets dat je nieuwe huis wel heeft! TADAAM opzetten is zo snel, je kan het zelfs doen terwijl je uitblaast van het vele verven, yay!

Ontvang de nieuwste stories in je inbox

HOE COMBINEREN WIJ INTERNET EN TV IN ÉÉN BOX?

De modem van TADAAM is draadloos verbonden met het mobiele netwerk en zet een 4G-signaal om naar WiFi voor jouw thuis. Allemaal wat theoretisch, maar wat je moet onthouden, is dat TADAAM die mobiele technologie gebruikt zodat je geen coax of vDSL kabel meer nodig hebt. Dat is handig, want zo heb je geen hulp meer nodig van een technieker.

De box van TADAAM is onze eigen mediaspeler, die automatisch met het netwerk van de modem in je pakket connecteert. Zo heb je meteen toegang tot 30+ HD kanalen. Na een lang en hard werken in je nieuwe huis, kan je nu de tijd nemen om neer te ploffen en te relaxen met je lievelingsprogramma’s op televisie.

KIJK OVERAL TV, WANNEER JE MAAR WIL

Via de TADAAM WiFi kan je TV via het internet kijken in elke kamer van je huis, of daarbuiten. Je kan je handige kleine box meenemen naar elke ruimte waar een TV-scherm en stopcontact is. Stel je voor dat je je televisie tijdelijk in een andere kamer hebt geïnstalleerd, omdat je in de woonkamer aan het behangen bent. Daarna wil je die uiteraard verplaatsen. TADAAM is simpel: haal de box en de TV uit de stekker, neem ze mee naar de juiste kamer en plug ze daar in.

Met de TADAAM app kan je ook eindeloos veel andere apparaten verbinden om TV op te kijken. De app is beschikbaar op Android en iOS en werkt op compatibele apparaten zoals iPhone, Android tablets, Apple TV en andere Smart TV’s. Zolang je een connectie hebt met het netwerk, kan je overal en altijd kijken. Start nu je TADAAM-ervaring.