ZO KNAL JE JOUW BLOKPERIODE ALS NOOIT TEVOREN

ZO KNAL JE JOUW BLOKPERIODE ALS NOOIT TEVOREN

Wanneer je jouw slaapschema geen schema meer kan noemen, staat je hele toekomst so-wie-so op het spel. Je haar is nu waarschijnlijk zó vettig dat je er frituursnacks in kan bakken en je begon zonder twijfel al gekke dingen te Googlen zoals ‘is internet een basisbehoefte?’. Voor die absurde levensstijl is er maar één verklaring: DE BLOK. We gaan je niet vertellen hoe je herexamens moet vermijden, want anders heb je niets meer te doen in augustus, maar wél hoe je deze maand gaat overleven, let’s get into it!

 

MINDER STRESSEN, MEER SLAPEN

First things first: wie niet slim is, moet Smoozen en dat doe je door je studeersessies op te splitsen. Je moet er zelfs niet voor te kunnen tellen want het is zot gemakkelijk: deel je dag op in blokken van 60 minuten. Na elke 45 minuten studeren, neem je 15 minuten pauze om je laptop toe te gooien. Gebruik je TADAAM-internetabonnement om je TikTok feed bij te benen, of neem een powernap, dat is bijna krachtiger dan onze 5G-modem! Is een kwartiertje Smoozen niet genoeg? Maak er op de middag dan een half uurtje van en je gaat je cursus van voor naar achter én van achter naar voor kunnen opzeggen!

 

 

KAUWGOM IS JE REDDING

Desperate times, call for desperate measures. Daarom maak je er maar beter een gewoonte van om als een gek op je kauwgom te kauwen tijdens je bloksessies, want daarvan word je slimmer. Je denkt waarschijnlijk ‘maak dat een ander wijs’, maar het is écht zo. Een legit studie bewijst dat kauwen de bloedtoevoer naar je hersenen verhoogt waardoor je zot goed studeert. Chop, chop, kauwen maar!

 

STUDEER IN ‘T ZONNETJE (SUCCES GEGARANDEERD)

Wie heeft je wijsgemaakt dat je achter je bureau moet vergaan om tot aan het laatste hoofdstuk te geraken? De zon schijnt élke blok drie keer feller, dus neem je TADAAM internet zonder kabel gewoon mee op pad en kies een main character studieplekje uit. Geen inspiratie? Dat dachten we al, daarom gingen we vorige zomer al op zoek naar de zonnigste werkplekjes om je het leven een pak makkelijker te maken. Waar wacht je nog op? Rol uit je bureaustoel, gooi 2 pakken kauwgom en je TADAAM in je rugzak en gun jezelf eens wat zonneschijn in deze donkere periode!