DE ZONNIGSTE WERKPLEKJES DIE JE KNALZOMER NOG BETER GAAN MAKEN

‘t Is helemaal niet nodig om rond de pot te draaien: deze zomer wordt GEWELDIG! 

Hete, zweterige werkdagen? Ze worden je favorietjes, je weet het alleen nog niet! Ben je jezelf nog aan het afvragen hoe je de ene deadline na de andere gaat knallen met een lekkere iced latte in de hand? Die heerlijke tijd is eindelijk aangebroken, want Smooz is de lifesaver die je door deze zomer gaat helpen!

 

Gif 1

WIE IS SMOOZ

Wie in godsnaam is Smooz? Er gaan waarschijn een miljoen alarmbellen af in je hoofd (of maar eentje, da’s ook goed). Deze groene revolutie is er op gebrand om de kabels (én al het gedoe daarnaast) uit je leven te bannen. De ideale tricks om je internet mee op pad te nemen, de allerbeste koffieplekjes en de meest bingeable series: ze heeft ze allemaal! Het lijkt bijna alsof we overdrijven he? Doen we dat? Dacht het niet!

 

 

Gif 2

WERK ZE

Iedereen heeft wel eens een pauze nodig om te ontsnappen aan die veel te gezellige collega’s… Als het aan Smooz ligt, doe je dat voortaan in een chille koffiebar om je to-do lijst at full speed  af te werken! Haar suggesties? Die heb je hier! Neem je TADAAM internet mee op pad en knal je deadlines in Gent vanuit ‘Huset’, ‘Het Moment’ of ‘Café Labath’. Wat peer pressure in Antwerpen nodig? Zoek dan jouw favoriete stoel bij ‘Cafematic’, ‘Kolonel coffee’ or ‘Caffènation’. BXL-fans maken hun koffiedromen en deadlines dan weer waar bij ‘Café de la Presse’, ‘Peck 47’ en ‘Bambino’.

 

Gif 3

PAUZEKNOP ON REPEAT

Klaar met al je werk? Dan is het tijd voor welverdiende rust (ook als je niet écht klaar was), Smooz weet exact wat je nodig hebt om te unwinden. Daarom maakte ze een top notch lijstje met 10 ideale series om te lachen, gieren, brullen. Neem je ijsblokjes en je TADAAM-modem dus mee naar buiten voor een heerlijke pauze onder de hete zon. Je zorgen maken over een overhitte laptop of een scherm waarop je niets ziet, da’s ook helemaal passé: Smooz heeft alle tricks om je laptop af te koelen! In een gekkere mood? Ze ging ook op zoek naar de perfecte roadtrip voor je. Geen excuses dus om binnen te blijven, op naar buiten!